Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Pika se po mestu potika

Pika se po mestu potika

Družinski vikend na Pikinem festivalu

Pika se po mestu potika

Družinski vikend na Pikinem festivalu

Pikasta doživetja za vso družino – Kolesarjenje med Pikinimi dogodki in presenečenji – Ogled gledališke predstave – Obisk jelenov – Pikine jedi in Pikino darilce

 

Gremo vsi pegasti in z različnimi nogavičkami na Pikine norčije v Velenje!

Največji otroški festival daleč naokoli je najlepše doživeti tako, da smo 3 dni Velenjčani. V času Pikinega festivala mestu vladajo otroci, na mnogih mestnih prizoriščih pa se dogajajo predstave, ustvarjalnice, animacije, koncerti in različna presenečenja. Za pikasta doživetja bo letos poskrbljeno tudi tam, kjer boste prenočili.

Med Pikinim zajtrkom in Pikinim kosilom se lahko po mestu in prizoriščih potikate tudi s kolesi, ki so rezervirana za vas. Lahko imajo otroški sedež, lahko je med vašimi kolesi tudi ustrezno otroško kolo. Morda se zapeljete s Pikino ladjo po jezeru, si ogledate gledališko predstavo ali pa se odpravite na domačijo Lamperček hranit jelene in damjake!

Priporočilo: Z doplačili si lahko pikast vikend polepšate še s panoramskim poletom nad Šaleško dolino, z obiskom Muzeja premogovništva Slovenije s spustom 160 m pod zemljo (za otroke nad 6 let), ježo konj v KK Velenje, ogledom mastodontovega okostja v Muzeju Velenje in še z marsičim!

ČAS IZVEDBE:
od petka do nedelje

TRAJANJE:
3 dni, 2 nočitvi

POTEK:
Po dogovoru! Priporočilo: ob rezervaciji navedite želeni čas posameznih aktivnosti (npr. najema koles).

Pošlji komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Cena:

  • od 250,00 € za 2 odrasli osebi in dva otroka do 12 let; nočitev na Turistični kmetiji Apat
  • od 280,00 € za 2 odrasli osebi in dva otroka do 12 let; nočitev v Hotelu Razgoršek ****

POZOR: Cene so za 2 odrasli osebi in 1 otroka do 12 let; za ugodnosti za več otrok povprašajte!

Cena vključuje nočitev za dve osebi in dva otroka do 12 let v izbrani namestitvi, zajtrk, kosilo, najem 3 koles za 3 ure, ogled domačije Lamperček s hranjenjem jelenov, mini darilo za otroke.
V ceno je vključen DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cene in programa.

Ni Pikinega festivala? Ni panike!
Preizkusite se v interaktivni igri Trippstory Velenje in vstopite v svet raziskovanja. Dvourna dogodivščina vas bo vodila skozi mnoge zanimive lokacije mesta, kjer se vam bodo odklepali starodavni izzivi. Mobilna aplikacija Trippstory Velenje je namenjena družinam z otroki in se nahaja v spletni trgovini Google Play in App Store.

Rezervacije in informacije

Zavod za turizem Šaleške doline
T: 03 896 17 15
E: turizem@velenje.si

Povpraševanje

#VisitSaleska