Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Čarobna doživetja

December je čas obdarovanj, prazničnih jedi in lepih misli.
Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in sproščene trenutke v Šaleški dolini.

Mesec čarobnih doživetij

 

Mesec december je mesec čarobnosti, ko se vsi veselimo drobnih presenečenj, sladkih radosti in malih skrivnosti. Zavod za turizem Šaleške doline bo v sodelovanju z ostalimi organizatorji v prazničnem času organiziral številne aktivnosti. Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in praznične trenutke v Šaleški dolini.

Čarobnost šaleških lokalnih okusov in doživetij

 

1. 12. – 31. 12.

Še ne veste kaj podariti svojim najbližjim? Radost lahko izrazite tudi z lokalnim darilom Čarobnosti podeželja Šaleške doline. Praznični paketi so na voljo v butični lokalni trgovini Bianca v Vili Bianca v Velenju.

Več

Doživetja na ledu

 

Sezona 2022 – 2023

V Sončnem parku je začelo obratovati Drsališče Velenje. Vabljeni vsi, ki se zimskih radosti radi naužijete tudi na ledu.

Več

Praznični dvorec Gutenbuchel

 

6. 12. – 30. 12.

Obiščite praznično obujen speči dvorec Gutenbuchel v Šoštanju.

Več

Čarobna Vila Bianca

 

1. 12. – 31. 12.

Vzemite si čas za sprehod do praznične Vile Bianca in skupaj z nami ustvarjajte lepe spomine. Fotografirajte se pod prazničnim okvirjem, objavljeno fotografijo označite s ključnikom #visitsaleska in jo delite med prijatelje.

Več

Čarobna Vista – park z razgledom

 

1. 12. – 31. 12.

Na praznični Visti – parku z razgledom lahko stopite v praznično srce in ustvarite popolno fotografijo, ki bo vaš večni spomin.

Čaroben lov na svetilko skrivnosti

 

1. 12. – 31. 12.

Preizkusite se v praznično obarvani interaktivni igri Trippstory Velenje in vstopite v svet čarobnega Velenja. Dvourna dogodivščina vas bo vodila skozi mnoge zanimive praznične lokacije mesta, kjer se vam bodo odklepali starodavni izzivi. Te vam bo z namigi pomagala reševati Pika. Rešeni izzivi vam bodo razkrili lokacijo čarobne Svetilke skrivnosti. Ali vas zanima kaj osvetljuje?

Več 

 

Silvestrovanje

 

31. 12. 

V novo leto bomo vstopili z zasedbo Rock’n’band na Titovem trgu.

 

 

#VisitSaleska