Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Čarobna doživetja

December je čas obdarovanj, prazničnih jedi in lepih misli.
Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in sproščene trenutke v Šaleški dolini.

Mesec čarobnih doživetij

 

Mesec december je mesec čarobnosti, ko se vsi veselimo drobnih presenečenj, sladkih radosti in malih skrivnosti. Zavod za turizem Šaleške doline bo v sodelovanju z ostalimi organizatorji v prazničnem času organiziral številne aktivnosti. Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in praznične trenutke v Šaleški dolini.

Čarobnost šaleških lokalnih okusov in doživetij

 

24. 11. – 24. 12.

Še ne veste kaj podariti svojim najbližjim? Radost lahko izrazite tudi z lokalnim darilom Čarobnosti podeželja Šaleške doline. Praznični paketi so na voljo v butični lokalni trgovini Bianca v Vili Bianca v Velenju.

Več

Doživetja na ledu

 

Sezona 2021 – 2022

V Sončnem parku je začelo obratovati Drsališče Velenje. Vabljeni vsi, ki se zimskih radosti radi naužijete tudi na ledu.

Več

Čarobna Vila Bianca

 

3. 12. – 31. 12.

Vzemite si čas za sprehod do praznične Vile Bianca in skupaj z nami ustvarjajte lepe spomine. Fotografirajte se pod prazničnim okvirjem, objavljeno fotografijo označite s ključnikom #visitsaleska in jo delite med prijatelje.

Več

Čaroben lov na svetilko skrivnosti

 

3. 12. – 31. 12.

Preizkusite se v praznično obarvani interaktivni igri Trippstory Velenje in vstopite v svet čarobnega Velenja. Dvourna dogodivščina vas bo vodila skozi mnoge zanimive praznične lokacije mesta, kjer se vam bodo odklepali starodavni izzivi. Te vam bo z namigi pomagala reševati Pika. Rešeni izzivi vam bodo razkrili lokacijo čarobne Svetilke skrivnosti. Ali vas zanima kaj osvetljuje?

Več 

 

Čarobno okno na Velenjski plaži

 

3. 12. – 31. 12.

Vabimo vas na decembrski sprehod, kjer lahko na Velenjski plaži stopite v praznični okvir in ustvarite popolno fotografijo, ki bo vaš večni spomin. Verjamemo, da bo čudovita fotografija prijeten spomin na čarobne decembrske dni. Ustvarjajte jih skupaj z nami!

Glasba v mestnem jedru Šoštanja

 

16. 12. – 2. 1. 

Pravo praznično vzdušje v ožjem mestnem jedru vsak dan med 16. in 20. uro, dopolnjuje božična glasba.

 

Silvestrovanje

 

31. 12. 

V upanju, da bomo skupaj tradicionalno in veselo vstopili v novo leto.

 

 

#VisitSaleska