Rezervacija

Rezerviraj počitnice

21. 12. 2020

Božiček pripoveduje: Pika praznuje božič, 1. del

Hohoho, dragi otroci!


Ker vas letos ne morem obiskati tako na blizu, vam že takoj obljubim, da vas bom na skrivaj obiskal ponoči. Vseeno pa sem se odločil, da vas letos pobožam na prav poseben način – z zgodbico o junakinji, ki jo dobro poznate, z zgodbo o Piki Nogavički pisateljice Astrid Lindgren. Ker imate v Velenju največji Pikin festival, se mi je zdela njena zgodba še kako primerna za letošnje praznike, govori tudi o božičnem času in o eni prav nenavadni stvari – Pika in njena prijatelja Tomaž in Anica namreč nočejo odrasti. Vam zveni kaj znano? Tako bomo ob pripovedovanju preživeli tri večere zapored – in zaključili bomo ravno dan pred božičnim večerom – saj razumete, to je dan, ko imam daleč največ dela v letu! Tudi drugih otroških predstav in delavnic bo te dni veliko po omrežjih, zato vam ne bi smelo biti dolgčas, za to bo poskrbel tudi Festival Velenje.


Bodite zdravi – skupaj z vašimi starši, dedki in babicami, tudi sam se moram že malo čuvati, saj sem že precej star, načrtov in želja pa imam še zvrhan koš!


Uživajte v poslušanju in preživite praznike v najlepši družbi!


    Vaš Božiček


Pripovedovanje pravljice boste lahko spremljali v ponedeljek, torek in sredo od 18. ure dalje na YouTube kanalu, FB in spletni strani Festivala Velenje.

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.