Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

03. 03. 2021

BREZPLAČNO usposabljanje v okviru operacije Šaleška dolina 4.0 s posebno gostjo, gospo Ano Roš

Spoštovani,

vabimo vas na BREZPLAČNO usposabljanje v okviru operacije Šaleška dolina 4.0 s posebno gostjo, gospo Ano Roš z naslovom:

RAZVOJ GASTRONOMSKIH TURISTIČNIH PRODUKTOV IN PREHRAMBNI TRENDI S SPECIFIKAMI GOSTOV V GASTRONOMSKEM TURIZMU,

v torek, 2. 3., ob 11. uri in v sredo, 3. 3., ob 11. uri preko spletnega orodja Zoom.

 

Torek, 2. 3. 2021, 11.00–14.00

RAZVOJ GASTRONOMSKIH TURISTIČNIH PRODUKTOV (Janja B. Šuler )

Priložnosti gastronomskega turizma, trendi v gastronomskem turizmu z vidika razvoja produktov, identiteta destinacije skozi gastronomijo, avtentičnost in lokalnost v gastronomskem turizmu, vrste gastronomskih turističnih produktov, pomen in izzivi lokalnih dobaviteljskih verig …

 

KULTURNA DEDIŠČINA KOT PODLAGA ZA RAZVOJ GASTRONOMSKIH TURISTIČNIH PRODUKTOV (Janja B.Šuler)

Kulturna dediščina kot osnovni element gastronomskih turističnih produktov, prehrambna dediščina Šaleške doline, interpretacija kulturne dediščine v gastronomskih turističnih produktih …

 

Sreda, 3. 3. 2021; 11.00–14.00

PREHRANSKI TRENDI IN SPECIFIKE GOSTOV V GASTRONOMSKEM TURIZMU (Janja B. Šuler )

Prehranski trendi in vpliv na gastronomskih ponudb, prepričanja in vrednote posameznikov ter vpliv na gastronomijo, veganstvo kot naraščajoč trend v gastronomiji, posebnosti priprave hrane za vegetarijance, vegane in presnojedce, prehranske diete na 101 način, posebnosti verskih pravil prehranjevanja: košer in halal hrana, komuniciranje gastronomske ponudbe in posebnosti, primeri dobrih praks prilagojenih jedilnikov in ponudbe

 

ZGODBA in FILOZOFIJA HIŠE FRANKO (Ana Roš)

Zgodba in filozofija Hiše Franko sta tesno povezani s tradicijami in okoljem Posočja. Restavracija, umeščena ob vznožje očakov in visokogorskih pašnikov ter le streljaj od smaragdne Soče, svojo kuhinjo gradi na najboljšem, kar ponuja narava v danih letnih časih. Restavracija je tesno povezana s skupnostmi nabiralcev, gobarjev, pastirjev, sirarjev, lovcev in ribičev. Hiša Franko je novinka na seznamu 50 najboljših restavracij sveta (50 Best) in ponosna dobitnica dveh Michelinovih zvezdic.

 

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo sporočite preko e-pošte tina.belina@velenje.si, najkasneje do nedelje, 28. februarja, do 24. ure. 

V želji, da se srečamo v čim večjem številu, vas v imenu Zavoda za turizem Šaleške doline lepo pozdravljamo.


Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska