Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

18. 11. 2023

CVETKE PRAZNUJEMO: Koncert ob 10. obletnici

Ob 10. obletnici smo si Cvetke želele podariti in ustvariti nekaj posebnega, nekaj novega, nekaj velikega. Odločile smo se, da priredimo največji samostojni koncert do sedaj. Priznamo, ob tej misli in realizaciji projekta se prepletata navdušenje in nervoza.
Izbrale smo si največjo dvorano za kulturne dogodke v Velenju, povabile smo vrhunske in dobro poznane glasbenike, ki bodo popestrili dogajanje na odru, iz glasbenih arhivov smo izbrskale naše najljubše skladbe …
K sodelovanju smo povabile podružnično osnovno šolo Gustava Šiliha Šentilj, kjer smo se tudi same prvič srečale z notnimi zapisi in večglasnim petjem.
Z ubranimi moškimi glasovi nas bodo razvajali Rudarski oktet Velenje, ki je uveljavljen oktet z mednarodnim udejstvovanjem in priznanji.
Kot gosta presenečenja pa smo izbrale izjemnega vokalista z 18-letno kariero, ki smo ga kot najstnice občudovale in v zavetju doma z njim na glas prepevale. Tokrat bomo prvič zapeli skupaj. Uveljavljen pevec na slovenski glasbeni sceni, Omar Naber.
Poskrbele smo, da bo koncert raznolik, na njem bodo prikazani različni žanri, vse skupaj pa bo z instrumentalno spremljavo popestril bend.
Zdaj lahko le še odštevamo dneve, skrbno vadimo pesmi in vabimo naše zveste poslušalce. 😊
Obljubimo, da se bomo potrudile po najboljših močeh in ob tem nikoli pozabile, da je naše vodilo osrečevati nas in vas. ❤
Izredno bomo vesele, če boste ta jubilej proslavili z nami. 😉🌸❤
Vaše Cvetke
—————————————————————————
Cena vstopnice: 13 €
Nakup: Festival Velenje, cvetke.dvs@gmail.com, Maruša K. (051 617 951)

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska