Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

31. 10. 202321:30

Dobrodelni koncert za Catjino družino – Uroš Perić Trio

Le kdo ne pozna Catie Kuder, najbolj družabne brazilske Velenjčanke, ženske neskončnega nasmeha in dobre volje? Naša someščanka se je znašla v hudi socialni stiski, v katero jo je pahnila težka bolezen, ki ji ne dovoli aktivnega udejstvovanja na trgu dela. Catia in njen sin sta v Velenje prispela leta 2014 in si tu ustvarila življenje. Leta so tekla, z njimi pa so prišle tudi težave, ki so se nakopičile do te točke, da je večni nasmeh Catie, žal, usahnil. Želimo si, da bi se Catia, naše brazilsko sonce, ki je bila vsa leta aktivna občanka, postavila nazaj na noge in si vsaj malce oddahnila. 

V ta namen smo se njeni prijatelji odločili organizirati dobrodelni koncert skupine Uroš Perič Trio, katerega celoten izkupiček bo šel v roke Catie in njene družine. V torek, 31. 10. 2023, vabljeni, da se nam na noč čarovnic v velenjskem MAX KLUBU (Rdeča dvorana) pridružite v čaranju lepše prihodnosti za vse nas. Tokrat za Catio in njeno družino, jutri morda za vas. 
Uroš Perić je pevec, pianist, aranžer, tekstopisec, umetnik v polnem pomenu besede, ki mu ni para. Navdih črpa iz zlatega obdobja bluesa, jazza in soula, zato je njegov opus povezan z vsemi največjimi hiti najbolj cenjenih glasbenikov, kot so Ray Charles, Gene Harris in drugi, ki jim aktivno dodaja svoje glasbene stvaritve. Nastopal je že v 26-ih državah sveta, sedaj pa bo v dobrodelni luči zaigral tudi v Velenju.

Humanitarni prispevek: 15 eur
Predprodaja: MAX Klub.
Dogodek organizira Max Klub v sodelovanju s skupino občanov Velenja, Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje, Mladinskim centrom Velenje ter Mestno občino Velenje.


Lokacija: Max klub Velenje
Organizator: Drugo
Vstopnina: 15 €

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska