Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

23. 08. 202419:00

Dolga miza v Starem Velenju

Petek, 23. 8. 2024, od 19.00

V prijetnem ambientu Starega trga v Starem Velenju se bo tudi letos odvila čudovita zgodba, navita na vilice. Zavod za turizem Šaleške doline in Šili testenine ponovno prirejamo dogodek ob najdaljši mizi v Šaleški dolini, ki bo v petek, 23. avgusta 2024, od 19. ure do poznega večera.

Obljubljamo prijeten gastronomski večer, prežet z okusi Italije in Mediterana. Pod zvezdami bo Šili kuharska ekipa z lokalnimi kuharskimi mojstri pripravila 6-hodni meni z domačimi Šili testeninami. Član kuharske ekipe bo tudi Boštjan Volk – mladi chef Evrope 2023. Vsaka jed bo skrbno dopolnjena z izbranimi vini iz Hiše dobrih vin Koželj. Za prijetno vzdušje bo poskrbela glasbena spremljava, ki bo pika na i za sproščen in družaben večer.

Vabimo vas na nepozabno razvajanje z domačimi kulinaričnimi presežki z italijanskim pridihom.

Dogodek je odprt za vse, ki uživate v edinstvenih kulinaričnih doživetjih. Pridružite se nam.

Cena doživetja: 85 €

Rezervacija in prodaja kart:

Dolga miza sprejme 130 gostov, kar zagotavlja intimno in butično doživetje.
Za vsa morebitna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 041 679 879.

Doživite preplet kulinarične domišljije, znanja sommelierjev in melodij poletne noči. Veselimo se, da boste del zgodbe, navite na vilice.

Dogodek je organiziran s spoštovanjem do okolja, zastavljen trajnostno, brez plastike, brez oz. z minimalno količino odpadkov in s klimatskim spremembam prijaznim jedilnikom. Hrana bo v večji meri lokalna, sezonska in manj predelana. Prizadevamo si, da hrana ne postane odpadek, zato jo kuharji pripravljajo za določeno število oseb. Trudimo se za čim manj ogljičnega odtisa, zato vas vabimo, da se na dogodek odpravite peš, se pripeljete s kolesom, z brezplačnim avtobusom Lokalcem (Vozni red Lokalc) ali pa si delite prevoz. Obveščamo vas, da je število parkirnih mest za avtomobile v Starem Velenju omejeno. Predlagamo vam, da parkirate v garažni hiši Mercator centra Velenje (Lokacija garažne hiše) in se do prizorišča sprehodite.

Spremljajte nas na spletni strani www.visitsaleska.si in na družbenih omrežjih @VisitSaleska. Več informacij vam bomo podali tudi sodelavci Zavoda za turizem po elektronski pošti turizem@velenje.si ali po telefonu 03 896 17 15. Dogodek pripravljamo ob podpori Mestne občine Velenje.

REZERVACIJE NAMESTITVE V ŠALEŠKI DOLINI

 

 


Lokacija: Staro Velenje
Organizator: Zavod za turizem Šaleške doline

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska