Rezervacija

Rezerviraj počitnice

06. 05. 2021 - 02. 06. 2021

Izbrisati zgodovino, komična drama

Kino Velenje prek lastne spletne platforme omogoča ogled skrbno izbranega filmskega programa. Celoten filmski program in nakup filma TUKAJ:

Dolžina: 110 min
Režija: Benoit Delepine, Gustave Kervern
Igrajo: Blanche Gardin, Denis Podalydčs, Corinne Masiero, Avant Strangel

Zgodba o treh zgubah srednjih leti, ki pa premorejo veliko srčnosti, ironično-kritičen pogled na najbolj pereče oblike sodobnih e-odvisnosti. Marie je brezposelna mama, ki izgubljeno tava naokoli in se boji, da bi njen posnetek seksa pristal na spletu. Še posebej je zaskrbljena, kako bi to sprejel njen odraščajoči sin. Bertrand je skrben oče, ki želi hčerko obvarovati pred internetnim sramotenjem njenih sošolk. Vendar to ni njegova največja težava: nesmrtno je zaljubljen v spletno svetovalko za nakupe. Christine, ki se je zaradi odvisnosti od TV-serij znašla na robu preživetja, se kot voznica Uberja obremenjuje s slabimi uporabniškimi ocenami. Vsi trije združijo moči v donkihotovskem boju proti povsod navzoči in na videz nepremagljivi sodobni tehnologiji in družbenim omrežjem. Festivali, nagrade: Berlinale 2020 (srebrni medved – posebna nagrada žirije), Luxembourg 2020.

Na spletnem sporedu: od 6. maja do 2. junija 2021 preko spletne platforme AKMS (link zgoraj ter na spletni strani Festivala Velenje in Kina Velenje)

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.