Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

08. 09. 2023

Jesenska Promenada okusov

Po kulinarične dobrote v mestno jedro

CANKARJEVA ULICA, PETEK, 8. 9. 2023 MED 10. IN 19. URO

Promenada okusov je kulinarična tržnica, na kateri se predstavlja preko 20 ponudnikov kulinarike in pijače. V petek, 8. septembra bo med 10. in 19. uro na Cankarjevi ulici zadišalo po okusnih gastronomskih presežkih, ki jih bodo v kuhinji na prostem pripravljali kuharski mojstri od blizu in daleč.

Na Promenadi okusov bo zadišalo po raznoliki hrani. Kulinarične krožnike, sodobne jedi, street food klasike si lahko privoščite med 10. in 20. uro. Vabljeni na pravo doživetje okusov, s katerimi lahko potujemo po različnih slovenskih regijah in kuhinjah različnih držav.

JEDILNIK PROMENADE OKUSOV.

Prireditev je trajnostno naravnana. Prizadevamo si za čim manj ogljičnega odtisa. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavin, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločeno zbiranje odpadkov. Obiskovalce vabimo, da dogodek osvojite peš, se pripeljete s kolesom ali brezplačnim mestnim avtobusom Lokalcem. Skladno z zavezo Manj plastike več trajnosti bo dogodek organiziran z minimalno količino odpadkov. Obiskovalcem in ponudnikom se že vnaprej zahvaljujemo za podporo trajnostnim prizadevanjem in jih naprošamo, da tudi sicer ravnajo čim bolj okolju prijazno.


Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska