Rezervacija

Rezerviraj počitnice

03. 07. 2021 - 04. 07. 2021

Pljusk na Velenjski plaži 2021

Velenjsko jezero ob začetku poletja spet vabi na celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Agencija Extrem, MO Velenje in Zavod za turizem Šaleške doline vas 3. julija vabijo na tradicionalni 4. PLJUSK na Velenjski plaži, uživanje ob, na in v vodi, dodaten izgovor za obisk Pljuska pa letos prinaša še dogodek za ljubitelje razvajanja brbončic – Beach Food Festival.

 

BREZPLAČNE VODNE AKTIVNOSTI
odbojka na vodi * airtrack * hoja po vodi * supanje
slip ‘n’ slide tobogan s skakalnico v jezero
aktobatski šov Dunking Devils
Beach Food Festival

 

Zabava na plaži se prične ob 10h in traja do 20h. – V primeru slabega vremena se prireditev izvede teden kasneje, v soboto, 10. julija.

Osrednje gibalo Pljuska je aktivno mokro preživljanje prostega časa v super družbiLahko pridete le na atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrano muziko, zvezdniško žirijo in zabavno animacijo. Lahko pa se tudi sami spustite po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa vam bodo pomagali osvojiti še kak nov trik. Tukaj sicer ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe prinaša tukaj točke tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampo boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bo na voljo še celo nedeljo.

Dogajanje bo obogatila še svetovno znana akrobatska skupina Dunking Devils, na dogodku pa bodo upoštevane vse predpisane omejitve in priporočila za varno druženje.

Kakšna zabava vas čaka, si poglejte TUKAJ.

Vabljeni!

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.