Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

25. 06. 2022

Pljusk na Velenjski plaži 2022

Velenjsko jezero ob začetku poletja spet vabi na celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Vabimo vas na tradicionalni 5. PLJUSK na Velenjski plaži, uživanje ob, na in v vodi, dodaten izgovor za obisk Pljuska pa letos prinaša še dogodek za ljubitelje razvajanja brbončic – Beach Food Festival.

BREZPLAČNE VODNE AKTIVNOSTI

  • odbojka na vodi * airtrack * hoja po vodi * supanje
  • slip ‘n’ slide tobogan s skakalnico v jezero
  • vratolomne akrobacije z ekipo Dunking Devils
  • Beach Food Festival
  • Odreži drugačnost – na samem dogodku zaupaj škarjam znanim frizerjem in pomagaj zbrati sredstva za dobrodelne namene

Zabava na plaži se prične ob 10h in traja do 20h.

Časovnica:

Osrednje gibalo Pljuska je aktivno mokro preživljanje prostega časa v super družbi. Lahko pridete le na atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrano muziko, zvezdniško žirijo in zabavno animacijo. Lahko pa se tudi sami spustite po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa vam bodo pomagali osvojiti še kak nov trik. Tukaj sicer ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe prinaša tukaj točke tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi!

Osrednji dogodek Pljuska, sobotno popoldansko tekmovanje v skokih na velikem toboganu, bosta letos z zabavnimi komentarji spet obogatila komik, športnik in TV-voditelj KLEMEN BUČAN ter glasbenik DEJAN TAMŠE. Vsaj tako zanimiva pa je tudi sestava žirije, ki bo ocenjevala polete na velenjski velikanki: akrobatinja PINA UMEK je članica skupine Dunking Devils in znanka iz TV-šova Exatlon; TIM NUČ in LUKA AVGUŠTIN aka FLIPPING ART sta mojstra gimnstike, parkourja in akrobatike, ki ju poznate tudi iz domačih in tujih TV-šovov; za pravilnost vseh meritev pa bo zadolžen najbolj zabavni slovenski profesor – UROŠ KUZMAN.

Praznični dan ob Velenjskem jezeru se bo sicer zaključil z velikim koncertom na Visti, kjer bodo nastopili regionalni glasbeni zvezdniki balkana. Koncert ni del za obiskovalce brezplačnega Pljuska.

Kakšna zabava vas čaka, si poglejte TUKAJ.

Vabljeni!

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska