Rezervacija

Rezerviraj počitnice

02. 06. 2020

Povezovanje s srcem – meditacija in gong kopel z Rastkom Križančičem

Povezovanje s srcem in sproščanje karmičnih vzorcev – meditacija in gong kopel – ZOOM DELAVNICA (prijave obvezne na: sara.bajec@drustvo-novus.com)
Venera je boginja ljubezni, harmonije in odnosov. Vibracija zvoka je nežna in ljubeča, seže globoko v srce in zdravi srčne rane. Njen zvok nas vabi, da spustimo zaščitni oklep in globoka prepričanja, katera so odnose zapletla ali naredila težavne. Vibracija zdravi odnos z samim seboj in drugimi. Mehča intelekt in ustvarja odprtost, da se lažje združimo v večjem sprejemanju in razumevanju.
Del našega poslanstva na zemlji je, da preko ljubezni spoznamo enost z vsem. 
Pluton vlada nezavednemu, skritemu in nevidnemu. Je čistilec, uničevalec in transformator, ki temo pretvarja v svetlobo. Predstavlja vse tisto, kar je globoko zakoreninjeno, nas omejuje na poti do razvoja in nam ne služi več. Vibracija tona je globoka in prodorna ter deluje na nezavedni ravni. Njegova atomska moč ima najglobjo sposobnost zdravljenja. Plutonovo delovanje je počasno, previdno in globoko. Po začetnih bolečinah, poskrbi za poplno preobrazbo na različnih področjih. Prodira globoko v sebstvo človeka, razbija vse staro in zakoreninjeno, čisti in dviguje zavest na višjo raven. Odpravlja toxičnost ter globoke čustvene traume. Vibracija Plutona usmerja k transformaciji obsesivnega vedenja, vsem navezanostim in negativnim miselnim vzorcem. Temne dele v nas uravnoteža in jih osvetljuje.
Skozi mistično izkušnjo nas bo popeljal: 
Rasti Rastko Križančič (Inštitut notranjega ravnovesja) je mistik, ki skozi šamanizem, jogo, meditacijo, energijo, kontemplacijo, zvok in skozi druge metode udeleženca vodi po poti samospoznavanja.
»Delim svojo izkušnjo in z njo pomagam ljudem najti svoje notranje ravnovesje in svojo (dušno) pot. Moj blagoslov je lahkotno in radostno življenje brez strahov. Ko pa le-to ni, pa so na voljo orodja, s katerimi boš ozavestil, sprejel in spustil.«
PRIJAVE OBVEZNE NA: sara.bajec@drustvo-novus.com

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.