Rezervacija

Rezerviraj počitnice

11. 06. 202110:00 - 19:00

PROMENADA OKUSOV

Na Zavodu za turizem Šaleške doline vsako leto povabimo k sodelovanju gostince, ki želijo svoje jedi ponujati na prostem.

Tudi letos želimo podpreti gostinsko dejavnost, saj verjamemo, da so izredne razmere zelo okrnile to dejavnost. Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov in zakonodaje bomo organizirali:

  • Promenado okusov, 11. junija med 10. in 19. uro na Cankarjevi ulici v središču mesta Velenje.

Pripravite se na svež vetrič, ki bo v Velenje ponovno prinesel kulinarične dobrote. Prihaja  kulinarična tržnica z novimi okusi tradicionalne in sodobne multikulturne kuhinje. Vabljeni, da z nami odkrivate zaklade slovenske kuhinje, eksotične okuse bližnjih in daljnih dežel, sladke pregrehe in izvirne street food prigrizke.

Slovenija nosi laskavi naziv Evropska gastronomska regija. Prav raznolika gastronomija bogati našo kulturo, ki je v naši okolici še bolj raznolika kot drugje. Promenada okusov je tudi ZELENA. Ohranjamo in razvijamo jo s spoštovanjem do okolja. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavim, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločeno ločevanje odpadkov. Vabljeni, da jo osvojite peš, se pripeljete s kolesom ali brezplačnim mestnim avtobusom Lokalcem.

Dobimo se v petek, 11. junija med 10. in 19. uro. Vse nadaljnje skrivnosti bomo sproti razkrivali preko spletne strani www.visitsaleska.si in socialnih omrežij @VisitSaleska!

Vabljeni.

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.