Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

26. 08. 202321:00

Urban Instinkt (BIH), Blackoutt, CarlXJohnson, Smedja in Smetke

URBAN INSTINKT (BIH)

Za rapcore skupino iz Bosne in Hercegovine je značilna glasba polna ostrih riffov in ritmov. Do sedaj so izdali dva albuma. Pri ustvarjanju prvenca Spreman sve da dam so sodelovali z dvema popularnima in markantnima raperjema – Edom Maajko in Frenkiejem. Leta 2022 so izdali album Bijes. Oder so si delili s skupinami, kot so Pro-Pain, Agnostic Front, Born from Pain, Comeback Kid in drugimi.

BLACKOUTT

Štiričlanska stoner rock skupina z rahlimi vplivi grunga si s svojo brezkompromisno riffovsko glasbo, obdano s psihedeličnimi kitarami, že vrsto let utira pot po klubskih in festivalnih odrih doma in v tujini. Fantje podajajo svoj surovi instrumental, ki mu niti ni mar za odsotnost vokalnih linij.

CarlXJohnson

Ekipa iz Postojne je relativno nova osvežitev na sceni, ki lika jezni powerviolence, tam organizira koncerte in igra GTA: San Andreas. V njihovi različici Grind Theft Auto je CxJ odletel iz Los Santosa in začel poslušati Dropdeada in Spazza, Big Smokea prosi, naj mu s kijem razbije glavo in se maščuje na ulici Grove. Vi ste naslednji na seznamu in ne AEZAKMI ne HESOYAM vam ne bosta pomagala!

Smedja in Smetke

Smedja in Smetke je enigmatični powerviolence hardcore čarodej, ki do svoje obisti uteleša DIY pristop k ustvarjanju. Oborožen le s kitaro, grlom in kirurško natančno ritem mašino melje vse pred sabo v prah. Smedja jadra nekje med vsemi ekstremnejšimi odvodi kitarske glasbe, največkrat pa se zasidra in išče vzporednice prav v bistvu svojega žanra – starih hitrih hardcore zasedb osemdesetih in devetdesetih.

 #pustipečat


Lokacija: Mladinski kulturni klub eMCe plac
Organizator: Mladinski center Velenje

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska