Rezervacija

Rezerviraj počitnice

24. 09. 202018:00 - 19:00

ODPOVEDANO: Večeri v amfiteatru – glasbeni nastop šolskega banda OŠ MPT in pevska šola Sanje Poljšak Pesan

Zadnji četrtek v mesecu septembru, ko se bodo šolarji že dodobra navadili obiskovanja pouka, vas bodo zabavali mladi glasbeniki osnovne šole Miha Pintarja-Toleda in pevska šola Sanje Poljšak Pesan

Šolski band OŠ MPT Velenje sestavljajo 4 učenci, 2 devetošolca: Skubic Natea in Confidenti Rok ter 2 osmošolki: Šprah Katja in Zagrusevcem Ajda. Lani so se združili ter začeli zagnano in predano igrati skupaj ter pridno hoditi na vaje izbirnega predmeta ansambelska igra. Žal jim razmere niso dopuščale, da bi imeli veliko vaj. Ena izmed pesmi, ki so jo zelo radi igrali je komad Truce (Twenty One Pilots). V naslednjem šolskem letu si zelo želijo, da bi lahko lepo, čimbolj nemoteno nadaljevali, sodelovali ter morda celo ustvarili kakšen avtorski komad.

Sanja Poljšak Pesan je pevka, zborovodkinja in glasbena pedagoginja. Slovensko občinstvo jo je spoznalo v prvi oddaji Slovenija ima talent, kjer se je prebila vse do finala. Od takrat aktivno nastopa po vsej Sloveniji v različnih glasbenih zasedbah. Med drugim je  poučevala na Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski Velenje in OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje, sedaj pa poučuje glasbeno umetnost na OŠ Pod goro Slovenske Konjice, v Velenju in Celju pa vodi svojo zasebno šolo petja, kjer svoje znanje  in strast do glasbe prenaša na mlade talente. Nekaj teh mladih pevcev se nam bo predstavilo na koncertu v amfiteatru. Za vas so pripravili  čudovit izbor slovenskih in tujih  popevk različnih glasbenih žanrov in zvrsti.

V primeru dežja prireditev odpade.

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.