Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Fotografski natečaj »DOŽIVETJA V ŠALEŠKI DOLINI 2022«

 Glavna nagrada 200 EUR

Organizator Zavod za turizem Šaleške doline želi z natečajem zajeti poletno obdobje v Šaleški dolini. Namen natečaja je zbrati nabor fotografij, ustvarjenih skozi oko posameznika. Vaši fotografski pogledi naj zajamejo doživljajski trenutek naslednjih razpisanih tem:

  1. DEDIŠČINA/KULTURA (rudarske dediščine, doživetja socializma, usnjarske dediščine družine Woschnagg v Šoštanju,..)
  2. NARAVA (jezer v Šaleški dolini, podeželja v ŠD, pohodniških ter kolesarskih poti v ŠD …)
  3. DOGODKI (festivalskega dogajanja – predvsem na Visti in Velenjski plaži),
  4. KULINARIKA v Šaleški dolini (ponudniki ..)

Pravila nagradne igre fotografski natečaj »DOŽIVETJA V ŠALEŠKI DOLINI 2022«

SPLOŠNE DOLOČBE

V skladu s temi pravili organizator Zavod za turizem Šaleške doline, Stari trg 3, 3320 Velenje (v nadaljevanju organizator), prireja nagradno igro fotografski natečaj DOŽIVETJA V ŠALEŠKI DOLINI” (v nadaljevanju nagradna igra).

Nagradna igra poteka od 3. junija 2022 do vključno 22. avgusta 2022, ko je zadnji dan za objavo fotografij. Prejete fotografije bomo objavljali v albumu DOŽIVETJA V ŠALEŠKI DOLINI 2022 na Facebook strani VISIT SALESKA.

KDO LAHKO SODELUJE V NAGRADNI IGRI

V natečaju lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila sodelovanja. V nagradni igri ne smejo sodelovati člani strokovne komisije in njihovi najožji družinski člani.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

Oseba, ki želi sodelovati v nagradni igri (v nadaljevanju sodelujoči), lahko od 3. junija 2022 do vključno 22. avgusta 2022 v skladu s temi pravili pošlje fotografijo oz. fotografije (preko WeTransferja, Google Drive-a, Dropboxa), skupaj z izpolnjeno izjavo o sprejemanju pravil nagradne igre, ki je sestavni del tega natečaja, na turizem@velenje.si. K natečaju se lahko pristopi kadarkoli v času njegovega trajanja. Vsebina fotografij mora upoštevati vsaj eno predpisano temo fotografskega natečaja. Hkrati je zaželeno, da fotografije objavi tudi na svojih kanalih družbenih omrežij in oznako @Visitsaleska ter #visitsaleska.

Organizator ima pravico iz natečaja predhodno izločiti fotografije, ki niso v skladu s prej navedenimi zahtevami oziroma imajo žaljivo oz. neprimerno vsebino.

Vsak lahko sodeluje v nagradni igri z največ štirimi fotografijami za vsako razpisano temo po eno. Materialne avtorske pravice obdrži sodelujoči avtor fotografije in se strinja, da Zavod za turizem Šaleške doline te fotografije uporablja v promocijske namene.

Sodelujoči se strinja, da organizator lahko objavi njegove fotografije v medijih organizatorja (spletna stran, Facebook, Instagram, katalogi, intranet, videostrani in drugih).

Sodelujoči dovoljuje objavo imena in priimka (v primeru, da bo nagrajen) z namenom obveščanja o rezultatih natečaja, prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre. S podpisano izjavo sodelujoči sprejema splošne pogoje sodelovanja.

IZBOR NAGRAJENCEV

Nagradili bomo 5 fotografij, ki jih bo izbrala komisija organizatorja in sledilci na Facebook strani Visit Saleska. Najboljšo fotografijo izmed vseh prispelih bo ocenila petčlanska komisija v sestavi: Alenka Kikec, Urška Rožič, Saša Bujan, Amel Pašić in Ksenija Mikor. Ocenjevali bodo kvaliteto, izvirnost, izvedbo in ustreznost vsebine glede na razpisano temo natečaja. Prednost bodo imele doživljajske fotografije in tiste fotografije, ki bodo imele na Facebook strani Visit Saleska največ všečkov.

Avtorji in nagrajene fotografije bodo objavljeni najkasneje v osmih dneh po ocenjevanju, na spletni strani organizatorja www.visitsaleska.si in na Facebook strani https://www.facebook.com/visitsaleska.

Nagrade v posameznih kategorijah izberejo sledilci z všečki.

Nagrajenci bodo o nagradi ter njenem prevzemu obveščeni po elektronski pošti. Nagrado prejmejo po pošti na naslov, ki ga morajo sporočiti, ali pa jo osebno prevzamejo na sedežu organizatorja. Rezultati nagradne igre so dokončni. Pritožba ni mogoča.

NAGRADNI SKLAD IN PREVZEM NAGRAD

Nagrade:

  1. 1 X 200 EUR (ZTŠD)
  2. 1 X RETRO VODENJE ZA 2 OSEBI (ZTŠD)
  3. 1 X PLOVBA PO VELENJSKEM JEZERU Z IZKUŠNJO VIRTUALNEGA POTOPA ZA DVE OSEBI (ZTŠD IN KVŠ)
  4. 1 X KOSILO ZA DVE OSEBI V RESTAVRACIJI JEZERO VELENJE
  5. 1 X BON ZA KULINARIKO NA JESENSKI PROMENADI OKUSOV ZA DVE OSEBI

Obveznosti plačila vseh davkov in prispevkov so breme nagrajencev. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

Splošni pogoji nagradne igre

Izjava o sprejemanju pravil nagradne igre

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska