Rezervacija

Rezerviraj počitnice

TIC Velenje

Turistično informacijski center Velenje

TURISTIČNO INFORMACIJSKI CENTER VELENJE (TIC)

 

Turistično informacijski center Velenje (TIC Velenje), ima svoje prostore v Vili Bianca (Stari trg 3, 3320 Velenje), upravlja pa ga Zavod za turizem Šaleške doline (ZTŠD).

TIC pridobiva in posreduje informacije o turističnih znamenitostih, kulturnih in športnih prireditvah, kulinariki in vseh namestitvenih možnostih v Velenju, SAŠA regiji in Sloveniji, domačim in tujim obiskovalcem ter občanom. Sprejema naročila za oglede Šaleške doline z lokalnim turističnim vodnikom in nudi promocijski material. TIC Velenje izvaja promocijo destinacije preko elektronskih medijev (spletna stran, Facebook, Instagram, TIK TOK), vrši prodajo spominkov lokalnih ponudnikov, med katerimi so tudi spominki, ki jih izdelujejo osebe z različnimi omejitvami ter prodajo vstopnic preko portala www.mojekarte.si. Nudi pomoč vsem uporabnikom aplikacije Trippstory, ponuja možnost BICY registracije (avtomatiziran sistem izposoje koles), izposoje gorskih koles z vso dodatno opremo (čelade, otroške sedeže).

Organiziramo pa tudi vodene oglede Vile Bianca, oddajamo poslovne prostore Vile Bianca v najem in izvajamo poročne obrede.
TIC Velenje je dostopen vsakomur; tako seniorjem, gibalno oviranim slabovidnim in slepim, naglušnim in gluhim in ostalim osebam z raznimi omejitvami.

CENIK VODENJ

Odpiralni čas TIC Velenje:
ponedeljek – nedelja in prazniki: od 9.00 do 17.00

Prijazno vabljeni v Šaleško dolino. TIC vas pričakuje vse dni v letu.

Trgovina in spominki

Blue Hill

Več
ŠALEŠKA PIVSKA ČAŠA

Več
Majice

Več
Zaščitne maske

Več
Med

Več
Zastave

Več
Magnetki

Več
Loko

Več
Pikini spominki

Več
Knjige

Več
Čokoladnica Lucifer

Več
Prva berila

Več
Skubeer

Več
Rudarski spominki

Več
EKO Poprask marmelada

Več
Šili testenine

Več

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.