Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Namestitve

Hotel Paka
Hotel Paka

Hotel Paka je sodoben poslovno-konferenčni hotel, ki s prostorskimi možnostmi in tehnično opremo omogoča odlično izvedbo seminarjev, simpozijev, konferenc … Hotel Paka je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini.

 

Več
Hotel Razgoršek
Hotel Razgoršek

Hotel Razgoršek je družinski garni hotel, v katerem so vse sobe stilsko opremljene. Nahaja se 15 kilometrov od izvoza z avtoceste, v neposredni bližini trgovskih centrov, pošte, banke ter avtobusne in železniške postaje.

Več
Camp Velenje
Camp Velenje

Kamp leži ob Velenjskem jezeru, le nekaj metrov stran od vedno bolj obiskane Velenjske plaže. Njegova ponudba zajema: nastanitev v mobilnih hiškah, prenočitve v avtodomih in prikolicah ter šotorjenje na čudovitem travniku tik ob jezeru.

Več
Hostel Velenje - Slovenia Green Accommodation
Hostel Velenje - Slovenia Green Accommodation

Hostel Velenje leži 500 m od centra mesta Velenje in glavne avtobusne postaje. Nahaja se ob reki Paki nasproti Osnovne šole Livada. Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v dvo- do šestposteljnih sobah.

Več
Vila Herberstein
Vila Herberstein

Vila Herberstein je zagotovo ena najlepše ohranjenih primestnih vil iz 19. stoletja, danes pa sodi med najelitnejše slovenske restavracije. V neposredni bližini vile je zimski velenjski bazen, gozd za vilo pa omogoča prijetne sprehode.

Več
Veduna farm, retreats center
Veduna farm, retreats center

Tisti, ki iščete priložnost za duhovno rast, boste to našli na Veduni. Tu sta Gordana in Chris Biles uresničila svoje sanje – ustvarila sta popolno okolje za celostno sprostitev in povratek k sebi.

Več
Turistična kmetija Apat
Turistična kmetija Apat

Pri Apatovih lahko pobegnete v samoten kotiček v naravi, se spočijete in dobro jeste. Počutite se kot doma v njihovi apartmajski hiši, v kateri si lahko privoščite tudi savno in jacuzzi.

Več
Glamping Dolina miru pri Lamperček
Glamping Dolina miru pri Lamperček

Hiške se nahajajo na mirni lokaciji ob potočku, kjer se lahko odpočijete od mestnega vrveža in uživate v naravi ob žvrgolenju ptičk.

Več
Prenočišče Mraz
Prenočišče Mraz

Prenočišče Mraz se nahaja ob robu gozda v naselju Gorica v Velenju, kjer lahko gostje uživajo v mirnem okolju in naravi. Do središča mesta, ki je oddaljeno približno 1,5 km, je mogoče priti z brezplačnim mestnim avtobusom ali po sprehajalni poti.

Več
Turistična kmetija Tuševo
Turistična kmetija Tuševo

Turistična kmetija Tuševo leži na samem, sredi gozda, obdana s travniki in pašniki ter lepim razgledom na Šaleško dolino. Kmetija leži na nadmorski višini 618 m in je znana po pripravi odličnih pogrinjkov za zaključene družbe, ki jih razvajajo v odlični domači hrani.

Več
Terme Topolšica
Terme Topolšica

Privoščite si oddih v srcu narave. Prepustite se zdravilnim učinkom termalne vode, uživajte v brezskrbnih sončnih dneh in aktivno raziskujte slikovito okolico. Doživite nepozabno izkušnjo v Termah Topolšica. Zaupajte modrosti narave.

Več
Hostel Šmartno ob Paki
Hostel Šmartno ob Paki

Hostel Šmartno ob Paki stoji v zavetju Gore Oljke (733 m) na stičišču treh dolin – Šaleške, Zgornje Savinjske in Spodnje Savinjske doline.

Več
Glamping Langus resort
Glamping Langus resort

Glamping Langus resort se nahaja v vasi Topolšica, ki leži v osrčju Šaleške doline in je čudovito izhodišče za potepanje po celotni Sloveniji.

Več
Apartma Rosemary Topolšica
Apartma Rosemary Topolšica

Odkrijte mirno in sproščujoče zatočišče Rosemary, skrit v objemu narave. Naša idilična destinacija je idealna za vse, ki si želite umika in počitka.

Več
Hiška Erika
Hiška Erika

Hiška Erika je lesena počitniška hiška, ki nudi prenočišče za do 4 osebe. Primerna je za vse, ki iščejo oddih in sprostitev v mirni naravi. Sprostite se v vonju in izgledu naravnega lesa.

Več
Dom na Smrekovcu
Dom na Smrekovcu

Dom stoji ob robu planine Roma na južnem pobočju Smrekovca. Dom je odprt stalno v poletnem času, pozimi pa med vikendi, za večje najavljene skupine ga po dogovoru odprejo tudi ob drugih dnevih.

Več
Andrejev dom na Slemenu
Andrejev dom na Slemenu

V dveh gostinskih prostorih je 90 sedežev, točilni pult; v 15 sobah je 31 postelj, na treh skupnih ležiščih pa 52 ležišč, WC, umivalnica in prha s toplo in mrzlo vodo. Ima centralno ogrevanje, tekočo vodo, elektriko, telefon, Wi-Fi.

Več
Hotel Montis, Golte
Hotel Montis, Golte

Turistično-rekreacijski center Golte je znal združiti naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo. Počitnice ali enodnevna potepanja po čudoviti kraški planoti so doživetje, ki si ga boste znova zaželeli.

Več
Apartmaji Golte
Apartmaji Golte

Vabijo vas trije apartmaji, ki jih najdete tik ob smučišču Golte in v neposredni bližini sprehajalnih poti, ki vas vodijo mimo številnih naravnih lepot. Apartmaji Planinski raj (za 4 osebe), Cvet planin (za 4 +2 osebi) in Planinski biser (za 11 +2 osebi) so sodobno opremljeni ter udobni apartmaji, v katerih boste lahko uživali v vseh lepotah planote Golte.

 

Več
Tomdva sobe
Tomdva sobe

Sobe za turiste v bližini Term Topolšica in Term Dobrna. Obiščite tudi Muzej usnjarstva, premogovništva, slikovita jezera in sprehajalne poti. Dobro izhodišče za planinarjenje.

Več
Namestitve v okolici
Namestitve v okolici

Niste našli proste namestitve v Šaleški dolini?

Preverite pri ostalih ponudnikih namestitev v okolici.

Več

#VisitSaleska