Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Poroke

Poroke

Dahnita “usodni da” v dvorani historične palače Vile Bianca ali se poročita na pomolu Viste z očarljivim razgledom, v objemu vode in narave. Samo za vaju. Zveni sanjsko? Saj tudi je. Mi pa smo tu zato, da vaše sanje uresničimo.

Poroka v Vili Bianca ali z razgledom na pomolu parka Vista

 

Poroka je najlepši korak, ki se lahko zgodi dvema, ki eden do drugega čutita nekaj posebnega. Ko se partnerja odločita za to čarobno življenjsko prelomnico, je njuna zveza dozorela v medsebojno vez, ki ju bo povezovala celo življenje. Trenutki pred poroko so nadvse čarobni, saj je v zraku veliko pričakovanja, ljubezni in sreče.

 

PRAVO MESTO ZA ZAČETEK VAJINE PRAVLJICE

Za katero se boste odločili? Mi smo tu zato, da vaše sanje uresničimo…

Poročni obred v Vili Bianca

Dahnita “usodni da” v dvorani historične palače in zapišita pričetek vajine nove zgodbe pod oboki svečano okrašenega poročnega prostora v Vili Bianca.

Več

Poroka na pomolu parka Vista

Svoj usodni DA lahko dahnete na razgledni ploščadi ali pomolu VISTE – parka z razgledom. Ob lepem vremenu boste imeli za kuliso poročnih fotografij jezerski in objezerski raj, ob koncu dneva bo vas in vaše goste navdušil romantični sončni zahod.

Več

*Cena vključuje najem prostora in penino.

Bodoča zakonca se najprej dogovorita za prost termin na Upravni enoti Velenje in Zavodu za turizem Šaleške doline, kjer pridobita soglasje lastnika prostora o izvedbi poroke. Na Upravni enoti Velenje prijavita poroko in dobita podrobnejše informacije.

#VisitSaleska