Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Projekti

Projekti

Promocija turistične ponudbe 2022

Zavod za turizem Šaleške doline je uspešen kandidiral na »Javnem razpisu za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih destinacij v Sloveniji v letu 2022« v okviru katerega bo vpeljal novo tehnološko rešitev na spletno stran www.visitsaleska.si.

Preberi več

Promocija turistične ponudbe 2021

Zavod za turizem Šaleške doline je uspešno kandidiral na »Javnem razpisu za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih destinacij v Sloveniji v letu 2021« v okviru katerega bo izvedena intenzivna digitalna promocijska kampanja s ciljem povečanja prihodov in nočitev v Šaleški dolini.

Preberi več

Šaleška dolina 4.0

Vodilna destinacija Šaleška dolina, ki jo sestavljata Mestna občina Velenje in občina Šoštanj je ena izmed 35 vodilnih destinacij v Sloveniji. Ključni atributi destinacije so vezani predvsem na zdraviliški turizem, aktivni turizem, kulturni turizem in festivalski turizem.

Preberi več

Zelena shema slovenskega turizma Slovenia Green

Zelena shema slovenskega turizma (ZSST) je nacionalni program in certifikacijska shema, ki pod krovno znamko SLOVENIA GREEN.

Preberite več

Tržna znamka destinacije Velenje

Nova destinacijska znamka Velenje je odgovor na spremenjene trende v turistični panogi in prizadevanja destinacije za vse večjo prepoznavnost na turističnem zemljevidu Slovenije.

Preberite več

 

Čarobnost podeželja Šaleške doline

Ker tu z vsemi čuti občutite nepozabno. Ker tu najdete navdihe za novo radovednost. Ker si tu vaše telo želi biti še aktivnejše. Ker tu vaša duša najde prava doživetja zase.

Preberite več

 

Zelena in zdrava pisarna, prijazna Sloveniji

Zavod za turizem Šaleške doline se pridružuje projektu Zelena in zdrava pisarna, prijazna Sloveniji.

Pristopite k projektu tudi vi! Tako bomo skupaj pripomogli k nižjemu ogljičnemu odtisu turizma v Šaleški dolini in Sloveniji. Prav je, da začnemo pri našem delovanju, nato pa tudi goste spodbujamo k odgovornemu ravnanju.

Preberi več 

 

#VisitSaleska