Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

29. Tradicionalni novoletni potop v Velenjsko jezero

  1. TRADICIONALNI NOVOLETNI POTOP V VELENJSKO JEZERO
    1. januar
    2024 ob 13. uri

Potapljači iz Društva za podvodne dejavnosti Jezero se bodo v novo potapljaško sezono podali na tradicionalnem 29. novoletnem potopu v Velenjsko jezero, ki ga pripravljajo 1. januarja 2024, s pričetkom ob 13. uri. Pod vodno gladino bodo nazdravili in si zaželeli varno potapljaško sezono. Posebnost prireditve je odpiranje penine, ki se pod vodno gladino prav tako sliši z glasnim pokom kot na kopnem. Z zdravico pod vodo potapljači že vse od leta 1995 začenjajo potapljaško sezono na jezeru, kjer se temperatura vode trenutno giblje okoli pet stopinj Celzija.

Novoletni potop v Velenjsko jezero je prerasel v pravo potapljaško tradicijo, ki se ga udeležijo potapljači iz celotne Slovenije. Med potapljači, ki se redno udeležujejo dogodka, so denimo pripadniki Podvodne reševalne službe Slovenije, ki so pripravljeni in usposobljeni tudi za posredovanje v ekstremnih razmerah v primeru nesreč.

Vabimo vas, da postanete del tega zanimivega dogodka, ki ni namenjen le potapljačem, temveč tudi širši javnosti. Topla pijača bo, tako kot vsako leto, zagotovljena za vse.

Spremljajte nas preko spletne strani visitsaleska.si ali družbenih medijev @visitsaleska.

 

Spremljajte nas preko spletne strani visitsaleska.si ali družbenih medijev @visitsaleska.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska