Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Apartmaji Golte

Apartmaji Golte

Vabijo vas trije apartmaji, ki jih najdete tik ob smučišču Golte in v neposredni bližini sprehajalnih poti, ki vas vodijo mimo številnih naravnih lepot. Apartmaji Planinski raj (za 4 osebe), Cvet planin (za 4 +2 osebi) in Planinski biser (za 11 +2 osebi) so sodobno opremljeni ter udobni apartmaji, v katerih boste lahko uživali v vseh lepotah planote Golte.

Apartmaji Golte

Apartmaji Golte
Radegunda 112 D1, 106 F4, 107 E1
3330 Mozirje

T: +386 31 249 269

E: info@apartmajigolte.si
W: www.apartmajigolte.si

Apartmaji Golte se nahajajo le nekaj korakov od smučarskih prog priljubljenega smučišča Golte in raznolikih sprehajalnih poti, ki vas v toplejših mesecih vodijo mimo številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Umaknjeni od vrveža vsakdana in obdani s čudovito, neokrnjeno naravo so apartmaji idealna lokacija za sprostitev in uživanje na svežem zraku.

Naš najmanjši apartma Planinski raj je popolna izbira za manjše družine. V apartmaju sta na voljo dve spalnici, ena z zakonsko posteljo in otroška soba z izvlečno posteljo. Poleg tega so v apartmaju še opremljena kuhinja, kopalnica in dnevna soba/jedilnica. Pred vhodom v apartma je tudi manjši balkon, na katerem se lahko ob lepem vremenu predajate sončnim žarkom.

Če potrebujete nekoliko več prostora, bo prava izbira za vas apartma Cvet planin. Apartma z dvema spalnicama (eno z zakonsko posteljo in eno z dvema enojnima posteljama) ter 2 pomožnima ležiščema v dnevni sobi ima dovolj prostora za do 6 gostov. V njem so na voljo tudi opremljena kuhinja, kopalnica in dodatno stranišče. Ob lepem vremenu lahko na balkonu uživate v prekrasnih pogledih v dolino.

Apartma Planinski biser je primeren za bivanje večjih družin/skupin, saj je v njem dovolj prostora za do 13 ljudi. V njem je kar 5 spalnic in 3 kopalnice (ena od njih ima tudi kad) ter velika dnevna soba z jedilnico in kuhinjo. Na voljo sta vam tudi dva balkona in terasa, kjer lahko uživate v čudovitih razgledih in svežem zraku.

Vsi apartmaji so opremljeni z ogrevanjem, tekočo vodo, elektriko, posteljnino, brisačami in brezplačnim Wi-Fi-jem.

Povpraševanje

#VisitSaleska