Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Hostel Šmartno ob Paki

Hostel Šmartno ob Paki stoji v zavetju Gore Oljke (733 m) na stičišču treh dolin – Šaleške, Zgornje Savinjske in Spodnje Savinjske doline.

Hostel Šmartno ob Paki

Mladinski center Šmartno ob Paki
Šmartno ob Paki 13
3327 Šmartno ob Paki

T: 03 891 53 77
M: 064 167 940

E: pisarna@mcsop.si
W: www.mcsmartnoobpaki.si

Hostel Šmartno ob Paki stoji v zavetju Gore Oljke (733 m) na stičišču treh dolin – Šaleške, Zgornje Savinjske in Spodnje Savinjske doline.

Hostel MC Šmartno ob Paki stoji v zavetju Gore Oljke (733 m) na stičišču treh dolin – Šaleške, Zgornje Savinjske in Spodnje Savinjske doline. V bližini se nahaja železniška postaja, do katere vodi le nekaj korakov, avtocesta pa je oddaljena približno 10 minut vožnje z avtomobilom. Brezplačno parkiranje je omogočeno tik ob hostlu. Gostom je na voljo izposoja e-koles. Si želite pobega od vsakdanjega vrveža? Dobrodošli.

Apartma

V apartmaju je na voljo 7 ležišč v dveh ločenih spalnicah (zakonska postelja in 5 običajnih), po potrebi pa še dodatno izvlečno ležišče. Osrednji prostor predstavlja simpatična kuhinja z jedilnico. V njej se nahajajo vsi glavni gospodinjski aparati. Apartma ima lastno kopalnico s straniščem in tušem. Izhod na balkon je možen z notranjega hodnika.

Družinski sobi

Družinska soba 1 in družinska soba 2 sta novi pridobitvi nočitvenih kapacitet v prvem nadstropju. Prva je petposteljna (tri običajne postelje in pograd), druga pa štiriposteljna (dve običajni in pograd). Skupni toaletni prostori s tuši so na voljo v istem nadstropju. Izhod na balkon s hodnika.

Skupinska spalnica

Na mističnem podstrešju se nahaja skupinska spalnica z 22 ležišči (4 običajne postelje in 18 pogradov). V predprostoru so gostom na voljo omarice na ključ za hrambo osebnih stvari. Skupni toaletni prostori s tuši so na voljo nadstropje nižje.

Rezervacija

Povpraševanje

#VisitSaleska