Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Terme Topolšica

Terme Topolšica

Prepustite se harmoniji užitkov in wellness doživetij. Naj vas razvajajo topli dotiki tisočerih modrosti narave.

Terme Topolšica

Naravno zdravilišče Topolšica, d. d.
Topolšica 77
SI – 3326 Topolšica

T: 03 896 31 00

E: info@terme-topolsica.si
W: www.terme-topolsica.si

Dobrodošli v centru sprostitve in zdravja.
Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki privablja najrazličnejše obiskovalce. Slednji pri nas najdejo tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Z visokokakovostno hotelsko in gostinsko ponudbo, številnimi spremljevalnimi dejavnostmi in osebnim pristopom zadovoljijo še tako zahtevnega gosta.

Hotel Vesna***
Udobno namestitev vam zagotavljajo v dvoposteljnih sobah hotela Vesna***. Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe hotela vam omogočajo prijetno bivanje s čudovitim razgledom na park ali bazene.

Družinski apartmaji****
Družinski apartmaji Terme Topolšica z udobjem štirih zvezdic so oddaljeni manj kot 5 minut hoje od hotela. Hišice na obronku mirnega gozda nudijo čudovit razgled, katerega lahko občudujete s terase ali balkona.

Bazeni in razvajanje
Termalna doživetja so vam v Termah Topolšica na voljo vsak dan. Notranje in zunanje vodne površine vam ponujajo številna razvajanja v zdravilni termalni vodi, sončnih žarkih in bogati gostinski ponudbi. Skozi vse leto obratuje notranje-zunanji bazenski kompleks, ki obsega pololimpijski bazen z neposrednim izhodom v zunanji del bazena s tlakovano teraso in čudovitim pogledom na park. Notranje-zunanji bazenski kompleks vključuje tudi otroški bazen, masažne prhe, whirlpoole in prave rimske kopeli.
Za vas so v Termah Topolšica pripravili pester izbor masaž in negovalnih programov. Za krepitev zdravja z naravnimi metodami vam priporočajo razvajanje s klasičnimi masažami, terapevtske masaže vam pomagajo do hitre regeneracije in dobrega počutja, aroma masaže pa vas s pomočjo sproščujočih naravnih vonjev pripravijo na nove izzive.

Kulinarika
Odlična kulinarika s sestavinami lokalnega porekla bo razvajala vaš izbrani okus in vas navdala s prijetnimi občutki. V bogatih samopostrežnih zajtrkih, kosilih in večerjah lahko uživate v udobju hotelske restavracije. Za manjše prigrizke, sladke pregrehe in kozarček najljubše pijače poskrbijo v kavarni s prostorno teraso.

Poslovni turizem
Pri izvedbi poslovnih dogodkov Terme Topolšica vodi celovit in kakovosten pristop, ki nam omogoča, da za vas ustvarimo edinstveno zgodbo, ki bo vam, vašim zaposlenim in vašim poslovnim partnerjem vselej ostala v dobrem spominu. Prav vsak dogodek, ki ga izvajajo je edinstven, pripravljen po meri naročnika in ima svoj lasten značaj. Zaupajte odgovornim svoje želje in se prepustite zdravilni termalni vodi, čudoviti naravi ter osebnemu pristopu zaposlenih.

Rezerviraj počitnice

Terme Topolšica

Povpraševanje

#VisitSaleska