Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Terme Topolšica

Prepustite se harmoniji užitkov in wellness doživetij. Naj vas razvajajo topli dotiki tisočerih modrosti narave.

Terme Topolšica

Naravno zdravilišče Topolšica, d. d.
Topolšica 77
SI – 3326 Topolšica

T: 03 896 31 00

E: info@t-topolsica.si
W: www.terme-topolsica.si

Hotel Vesna**** predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno vrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. Hotel je odličen gostitelj seminarjev, predavanj in programov za večje družbe, čemur so v hotelu namenjeni seminarska dvorana (do 60 oseb) in več manjših prostorov (do 25 oseb). Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje (TV, telefon, s hladilnikom ali brez, kopalnica s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, z balkonom ali brez). V sklopu hotelskega kompleksa se nahaja zunanji in notranji vodni park s termalno vodo, ob tem pa vas bodo v hotelu razvajale še finske in infra savne ter turške kopeli. V hotelu si lahko privoščite tudi urice sončenja v solariju. Hotelski restavraciji s skupno 400 sedeži vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici.

Hotel Mladika*** leži na čudoviti, rahlo odmaknjeni lokaciji, zato nudi nekoliko več zasebnosti za zaključene družbe in večje skupine. Urejene in standardno opremljene sobe pričarajo prijetno bivalno okolje za sproščujoč oddih. Hotel ima svojo restavracijo, bazen z zdravilno termalno vodo in terapevtske prostore.

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj ****

Na zelenem pobočju, nedaleč stran od osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami. Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo dva tipa notranjih razporeditev (99 m² in 150 m²). Sodoben ambient in naravno bivalno okolje sta zagotovilo, da se boste v naselju Ocepkov gaj počutili prijetno domače.

Rezerviraj počitnice

Povpraševanje

#VisitSaleska