Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Adijo, poletje!

ZAKLJUČEK POLETNE SEZONE NA VELENJSKI PLAŽI 

V soboto, 4. septembra bo Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Športno zvezo Velenje pripravil zaključek kopalne sezone na Velenjski plaži. Slovo poletju bo zaznamovano s pestrim zabavnim, glasbenim in aktivnim dogajanjem skozi cel dan, posebno pozornost pa bomo namenili tudi programu za otroke. Poskrbljeno bo za kulinarično ponudbo, športne in rekreativne igre, animacijo na in ob vodi … V večernih urah bomo druženje sklenili na koncertu ansambla Stil. Za obiskovalce bodo na voljo tudi atraktivne nagradne igre. Parkiranje bo na dan dogodka brezplačno. 

V Šaleški dolini spodbujamo zdrav način življenja, zato bomo v sodelovanju s Športno zvezo Velenje med 16. in 19. uro pripravili številne možnosti za šport in rekreacijo. Mogoče bo igrati nogomet, rokomet, badminton in namizni tenis. Postavljen bo tudi atletski poligon Kids atletic, motorični poligon in SUP poligon. Za dobro pravilno izvedbe aktivnosti in še dodatno dobro voljo bodo poskrbeli usposobljeni animatorji. Vse aktivnosti in izposoja rekvizitov bo na voljo brezplačno. Predstavili se bodo športni klubi in društva iz Šaleške doline, prisotni pa bodo tudi športniki Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Vsi tisti, ki se bodo na ta dan skupaj z nami športno razgibali, bodo sodelovali v atraktivnih nagradnih igrah, ki jih podeljujejo Wunder bar, Soulate., Vafll. Official, Veleja Led, Bubble Food and Drinks, RK Gorenje, in NK Rudar.

Od 19. ure dalje  nas bo zabaval Ansambel Stil in glasbena skupina Chateau. Vstopnine ne bo, obvezno pa je izpolnjevanje pogoja PCT in dokazilo. Na lokaciji se bo mogoče tudi testirati.

Dogodek je organiziran v skladu z veljavnimi ukrepi Vlade RS in priporočili NIJZ, zato vljudno prosimo, da jih upoštevajo tudi vsi obiskovalci.

Velenjska plaža je sicer že tretje leto zapored osvojila prvo mesto v kategoriji naravnih kopališč v akciji Naj kopališče 2020, ki jo organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija. V izjemno veselje nam je, da je Velenjsko plažo v letošnjem poletju obiskalo preko 100 tisoč, vodni park pa preko 25 tisoč ljudi iz različnih koncev Slovenije in tudi tujine. Sprostitev zagotavlja čista voda, prijazni lokali, brezplačna uporaba ležalnikov in urejenih lesenih površin ter najrazličnejše priložnosti za vodne športe in drugo rekreacijo, nepozabna doživetja pa tudi različne animacije in prireditve.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.