Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Aktualne novice iz sveta turizma Šaleške doline, 2. 6. 2023

Aktualno iz sveta turizma Šaleške doline

PROMENADA OKUSOV IN GIN FESTIVAL

V petek, 9. junija bo med 10. in 19. uro na Cankarjevi ulici zadišalo po okusnih gastronomskih presežkih, ki jih bodo v kuhinji na prostem pripravljali kuharski mojstri od blizu in daleč.

Promenadi okusov se bo pridružil Gin festival, ki bo potekal med 14. in 23. uro.

Kulinarični dogodek bomo v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Ekologi brez meja organizirali po sistemu ZERO WASTE – prireditev z manj odpadki.

Že danes preverite kulinarično ponudbo

 

DOGODKI ZAVODA ZA TURIZEM ŠALEŠKE DOLINE

Vstopili smo v mesec junij, ki prinaša številne dogodke in priložnosti za raznolike aktivnosti. Pripravljeni so z namenom, da v njih uživamo. Ne glede na vaše interese vam junij ponuja širok izbor prireditev, ki jih ne smete zamuditi. Da bi vam olajšali izbiro, smo za vas pripravili svež in praktičen vodič po junijskih dogodkih, ki jih pripravlja Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju s številnimi organizatorji.

Prelistajte koledar junijskih dogodkov

 

VELENJE PREJELO DVE PLAKETI V OKVIRU PROJEKTA 
SLOVENIA GREEN DESTINATION

V okviru osrednjega dogodka trajnostnega turizma v Sloveniji Zeleni dan slovenskega turizma je destinacija Velenje prejela plaketo Slovenia Green Destination GOLD, Mladinski Hotel Velenje pa plaketo Slovenia Green Accommodation.

Več informacij

 

KONCERT: ŠANK ROCK

Petek, 16. junij 2023, Vista – park z razgledom

S čustvi nabit koncert bo raznašal znano “šankrockovsko” energijo, iz največjega odra do sedaj!  Šank Rock se za svojih 40 ponovno vrača v Velenje!

KONCERT: DUBIOZA KOLEKTIV, S.A.R.S. IN SENIDAH

Nedelja, 25. junij 2023, Vista – park z razgledom

O nastopajočih ni treba izgubljati preveč besed, saj gre za najbolj vroče glasbenike iz regije, ki redno nastopajo tudi po Evropi in svetu.

FESTIVAL METALDAYS

Festival MetalDays prinaša nove priložnosti, znanja, izzive, spoznanja in prijateljstva, ki lahko postanejo tudi nekaj dolgoročnega, srčnega, iskrenega. Hkrati pa nas vse postavlja pred ogledalo glede družbene miselnosti, širine in odprtosti.

Je priložnost, da ovržemo določene predsodke ali strahove in metal sceni pokažemo vso srčnost, ki jo Velenjčanke in Velenjčani premoremo, in jim izrečemo iskreno dobrodošlico: Metalci vseh držav sveta, dobrodošli v Velenje!

OGLEJTE SI VIDEO

Več informacij 

VISTA DE TOUR 2023

Jutri, 3. junija se bo na Visti – parku z razgledom odvil dogodek, ki je namenjen vsem uporabnikom ter ljubiteljem električnih skirojev iz celotne Slovenije in okoliških držav.

PREDSTAVLJAMO LOKALNEGA PONUDNIKA:
KMETIJA PR’ KRAJN’K

Ali ste vedeli …

da sta Marija in Herman odprla butično varilnico svetlega in temnega ležaka LOKO LOKOviško pivo ter jo dopolnila z destilarno viskija, džina in domačega žganja.

 

NE SPREGLEJTE:

DOBRODOŠLI V ŠALEŠKI DOLINI.

Aktualne novice iz sveta Šaleške doline Zavod za turizem Šaleške doline oblikuje vsak teden in jih razpošlje po adremi prijavljenih na e-novice.
Prijavite se na aktualne novice iz sveta turizma Šaleške doline. Prvi boste izvedeli novosti, dogajanje in namige za izlete v Šaleški dolini.

PRIJAVI SE.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska