Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Aktualne novice iz sveta turizma Šaleške doline, 30. 6. 2023

Aktualno iz sveta turizma Šaleške doline

PIKNIK KINO NA VELENJSKI PLAŽI

V torek, 11. 7. 2023, ob 21.30 bo Velenjska plaža gostila PREMIERO filma MISIJA: NEMOGOČE 7. Na najlepšem naravnem kopališču in na največjem napihljivem platnu v Sloveniji si bomo na prostem ogledali film, ki ga to poletje filmski navdušenci iz celega sveta, najbolj pričakujejo. Gre za kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje.

Več informacij

DRŽAVNO PRVENSTVO V KOŠARKI 3X3 IN VISTA FOOD CORNER

Državno prvenstvo v košarki 3×3 se seli v Velenje.

V soboto, 15. julija 2023 se bo med 11. in 21. uro na Visti – parku z razgledom odvil finale Državnega prvenstva v košarki 3×3. Športno dogajanje bomo pospremili s tržnico poletnih dobrot, imenovano Vista Food Corner.

Več informacij

 

SPLASH FESTIVAL 2023 – 24. in 25. junij 2023

Splash festival, ki tradicionalno odpira poletje na Velenjski plaži je postregel z novim mega toboganom, kupom mokrih aktivnosti, gurmanskim piknikom na plaži, koncertom S.a.r.s, Senidah in Dubioze Kolektiv na Visti, frizerji pod vodstvom Marka Hriberška pa so z dobrodelno akcijo Odreži drugačnost zbrali rekordnih 4.420 evrov.

Album fotografij koncertnega dogajanja

Album fotografij dnevnega dogajanja

VELENJSKA PLAŽA
ČISTOČA IN UREJENOST KOT TEMELJ ZA BREZSKRBNO OBALNO DOŽIVETJE

Zavod za turizem Šaleške doline je ponosni upravljavec Velenjske plaže, katera je bila v kategoriji naravnih kopališč po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev že petič zapored razglašena za najboljše naravno kopališče. Vse večje število obiskovalcev, ki vsako leto obišče Velenjsko plažo, kaže na rastočo priljubljenost tega pristnega in živahnega kraja. Na Zavodu za turizem skrbimo za nenehno izboljšanje in ohranjanje urejenosti ter čistoče Velenjske plaže. Vabimo vas, da se pridružite našim prizadevanjem.

Skupaj lahko ustvarimo privlačno in varno okolje, ki bo vsem omogočalo uživanje v naravnem biseru, ki ga imamo.

Več informacij

ANALIZA KOPALNE VODE NA DAN 26. JUNIJ 2023

BICIKEL BUS

Na izlet z avtobusom? Zakaj pa ne! V letošnjem letu občine Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki ponovno skupaj vsem prebivalcem in obiskovalcem Šaleške doline ponujajo novo priložnost za preživljanje prostega časa: avtobusno povezavo z možnostjo prevoza koles med Velenjem in Logarsko dolino.

Več informacij in vozni red

POČITNIŠKA DOŽIVETJA SAVINJSKE

Obarvajte teden s savinjskimi doživetji! Spoznajte dediščino, začutite moč narave in pristnost domačinov. Vsak dan lahko obarvate z novim doživetjem.

Oglejte si brošuro z namigi

 

DOGODKI ZAVODA ZA TURIZEM ŠALEŠKE DOLINE V MESECU JULIJU 2023

 

NAPOVEDUJEMO: DOLGA MIZA V STAREM VELENJU

V ponedeljek bomo na kanalih Visit Saleska objavili vse podrobnosti o letošnjem dogodku: Dolga miza v Starem Velenju. Karte bo mogoče kupiti od ponedeljka, 3. julija 2023 dalje. Sledite nam za več informacij.

NE SPREGLEJTE:

Vabimo vas, da vroče poletne dni preživite v objemu čudovite narave Šaleške doline!

Aktualne novice iz sveta Šaleške doline Zavod za turizem Šaleške doline oblikuje vsak teden in jih razpošlje po adremi prijavljenih na e-novice.
Prijavite se na aktualne novice iz sveta turizma Šaleške doline. Prvi boste izvedeli novosti, dogajanje in namige za izlete v Šaleški dolini.

PRIJAVI SE.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska