Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Anketi med prebivalci Šaleške doline

Spoštovani prebivalci,

Šaleška dolina vstopa v zelo zahtevno obdobje prestrukturiranja gospodarstva ter vzporednih spremljevalnih dejavnosti. Pripravljamo raziskavo »Kako privabiti kompetentne kadre v Šaleško dolino/SAŠA regijo?«. V okviru raziskave si prizadevamo ugotoviti tudi »Kakšen je interes prebivalstva za delo v turizmu?« in »Kakšne vzpodbude bodo gospodarske družbe in lokalne skupnosti ponudile mladim, da bodo svoje poklicne in življenjske cilje udejanjili v Šaleški dolini?«.

Vaš pogled in mnenje cenimo, zato vas vabimo, da sodelujete v raziskavi in nam pomagate pri pridobivanju odgovorov na ključna vprašanja.

ANKETA

Zavod za turizem Šaleške doline


 

Spoštovani,

vzemite si nekaj minut časa in sooblikujte trajnostni razvoj turizma našega zelenega Velenja. Velenje je vključeno v »Zeleno shemo slovenskega turizma«, ki sloni na evropskih in globalnih kriterijih. Zelena shema je sistem, ki pod krovno znamko SLOVENIA GREEN združuje vsa prizadevanja za trajnostni razvoj, omogoča primerjavo z ostalimi zelenimi destinacijami po svetu, hkrati pa dodaja nacionalni karakter, ki omogoča lažje pozicioniranje zelene Slovenije na globalnem zemljevidu. Vsi odgovori so zaupni. Zelo bomo hvaležni za vaše odgovore in sodelovanje.

ANKETA

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska