Rezervacija

Rezerviraj počitnice

BEACH FOOD FESTIVAL, SOBOTA, 20. junija 2020

V soboto, 20. junija, bo na Velenjski plaži potekal Beach food festival, ki ga pripravlja Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Mestno občino Velenje.

Tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot bo razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje. Velenjska plaža bo zadišala po raznolikih jedeh z vseh koncev Slovenije. Ljubitelje piv bo navdušila ponudba kraft piv, na svoj račun pa bodo prišli tudi navdušenci vrhunskih vin in ostalih osvežilnih pijač.

 

Za razvajanje brbončic bodo poskrbeli: Mangoop burgers, d’BURGER food truck, Sam Churros, Turška restavracija YILDIZ HAN,  Pišek bar in Boš? Bom! Streetfood. Falafel Okusi Orienta in Mehiška vegi ponudba bost s svojimi odličnimi falafli in burriti poskrbela, da tudi vegetarijanci in vegani ne bodo ostali lačni, seveda pa se bo nekaj našlo tudi za tiste, ki stavijo na meso. Za sladokusce bodo na voljo sladki vaflji, Puffy palačinke in znameniti Jezerškov šmorn. Ljubitelji piv boste lahko poizkušali kraft piva Šaleške pivovarne in Omnivar pivovarne. Vrhunska in osvežilna vina Kleti Brda bodo razvajale tiste, ki prisegajo na vrhunsko vino. Ne bo manjkalo niti pisanih koktejlov, limonade in ledenega čaja Barei-ja in ostalih ponudnikov.

Beach food festival je tudi ZELEN. Ohranjamo in razvijamo ga s spoštovanjem do okolja, saj spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavin, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na ločevanje odpadkov. Obiskovalkam in obiskovalcem priporočamo, da se na dogodek odpravijo peš, s kolesom ali uporabijo brezplačni mestni avtobus Lokalc.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socilanih omrežij @VisitSaleska.

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.