Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Boste tudi vi kuhali na Promenadi okusov?

Zavod za turizem Šaleške doline vabi kuharske mojstre k sodelovanju Promenadi okusov, ki bo 17. septembra med 10. in 19. uro v Velenju. 

Želimo, da butična kulinarična prireditev na prostem postreže z izvirnimi street food prigrizki in kreacijami. Poseben poudarek je na lokalno pridelani hrani. Fast food ni zaželen. Gostinci se predstavljajo na enotnih stojnicah, ki jih zagotovi organizator in pri prodaji uporabljajo lastne davčne blagajne.

PRIJAVNICA 

Verjamemo, da bo jesen s seboj prinesla nove kulinarične dobrote in morda poskrbela za brezskrbno druženje na prostem.


Slovenija nosi laskavi naziv Evropska gastronomska regija. Prav raznolika gastronomija bogati našo kulturo, ki je v naši okolici še bolj raznolika kot drugje. Promenada okusov je tudi ZELENA. Ohranjamo in razvijamo jo s spoštovanjem do okolja. Spodbujamo uporabo lokalno pridelanih sestavim, biorazgradljive ali povratne embalaže. Ponudnike in obiskovalce opozarjamo na skrbno ločevanje odpadkov. Vabljeni, da jo osvojite peš, se pripeljete s kolesom ali brezplačnim mestnim avtobusom Lokalcem.

Prijavnina znaša 50 EUR z DDV in se poravna na podlagi predračuna, ki ga izstavi Zavod za turizem Šaleške doline, Stari trg 3, SI-3320 Velenje.

Cena vključuje: prostor za ponudnika, stojnico organizatorja (1m x 2m; enotni izgled), elektro priključek, ozvočenje in DJ-ja, oglaševanje preko spletnih kampanj in objavo na spletni strani organizatorja.

Prijave so odprte do 25. avgusta 2021 oz. do zapolnitve prostih mest.

Več informacij na tel: 03/8961 718 ali e-mail: sasa.bujan@velenje.si in turizem@velenje.si.

Dobimo se v petek, 17. septembra med 10. in 19. uro v Velenju.

Dogodek bo organiziran skladno s takrat veljavnimi ukrepi Vlade RS in priporočili NIJZ.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.