Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Brezplačno promovirajte svoje turistične pakete na domačem trgu

Turistično gospodarstvo Šaleške dolino vabimo k prijavi na javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov, ki ga je danes objavila Slovenska turistična organizacija. Cilj javnega poziva je komuniciranje paketov v okviru kampanje za domači trg in s tem povečanje števila prihodov in nočitev domačih gostov ter večanje prihodkov v turizmu.

STO načrtuje tudi izvedbo vseslovenske komunikacijske kampanje v sodelovanju z gospodarstvom, destinacijami, vplivnimi posamezniki, mediji in drugimi institucijami z namenom spodbujanja prebivalcev Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja. Vabljeni, da se v kampanjo intenzivno vključite tudi turistični ponudniki Šaleške doline, in sicer preko enotne komunikacije, s skupnim krovnim sloganom in skupnimi vizuali, ki bodo tako v slovenski javnosti hitreje postali prepoznavni.  Prav tako je STO objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe na domačem trgu in prodaje konkretnih turističnih storitev. Cilj javnega poziva je komuniciranje paketov v okviru kampanje za domači trg in s tem povečanje števila prihodov in nočitev domačih gostov ter večanje prihodkov v turizmu.

STO ponudnikom, pod posebnimi pogoji, zagotavlja brezplačno oddajo ponudb turističnih paketov oziroma posebnih ponudb, ter brezplačno objavo na pristajalnih spletnih straneh www.slovenia.info. Poziv je odprt od 8. 5. 2020 do konca leta 2020.

Več informacij o pogojih sodelovanja si preberite v sledeči priponki.

Javni poziv je objavljen na spletni povezavi: https://www.slovenia.info/razpisi-sto.

V kolikor boste potrebovali  dodatne informacije ali pomoč, smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu: eposlovanje@slovenia.info.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.