Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Čarobna Vila Bianca

Praznični večer z Lauro Apat in Simonom Ogrizkom – Umetnost okrasitve božičnega drevesa in skrivnosti najboljše potice

7. december 2023, s pričetkom ob 18. uri , v Vili Bianca

V prvih dneh decembra bo Vila Bianca zasijala s patino praznične preobleke, ob kateri bomo lahko razvajali vsa svoja čutila.

Razkošje božičnega okrasja vas bo očaralo že, ko boste vstopili v stavbo. Z veliko mero elegance se bo zimsko zelenje dopolnjevalo z  bleščečim okrasjem, barvno in teksturno premišljene kompozicije pa bodo navdih tudi za vašo kreativnost v dneh prazničnega decembra. V tako okrašenem ambientu boste lahko tudi ustavili čas.

Da bo vaša ustvarjalnost grajena na trdih temeljih,  pa vam bomo s številnimi koristnimi nasveti pomagali in vas usmerili na prijetnem večeru, kjer vam bomo razkrili,  kako ustvariti dovršeno praznično vzdušje in čudovit božič. Ključna in tudi zgodovinska elementa tega prazničnega časa na slovenskem sta praznično ali božično drevesce ter potica.

Kako izbrati pravo drevo, kako izbrati okraske in drevešček okrasiti, katere barve kombinirati, kako umestiti praznično drevo v prostor, da bomo dosegli harmonično celoto ter seveda kako pripraviti najboljšo potico vam bosta razkrila Laura Apat in Simon Ogrizek.

Dobimo se 7. decembra 2023 ob 18. uri, v Vili Bianca.

Praznično okrašena Vila Bianca bo na voljo za brezplačen ogled med 7. in 22. decembrom 2023 med 9. in 17. uro.

Prijazno vabljeni.

Spremljajte nas preko spletne strani visitsaleska.si ali družbenih medijev @visitsaleska.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska