Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Čarobnost jeseni v Šaleški dolini

JESENSKA PROMOCIJA V PODPORO LOKALNIM PONUDNIKOM

Zavod za turizem Šaleške doline nadaljuje s promocijskimi aktivnostmi ponudnikov podeželja Šaleške doline. »Čarobnost jeseni v Šaleški dolini« obiskovalce nagovarja k odkrivanju skritih kotičkov Šaleške doline, degustaciji lokalnih dobrot in spoznavanju lokalnih zgodb in doživetij.

V Zavodu za turizem Šaleške doline smo v teh dneh pripravili promocijsko akcijo, v kateri bomo v jesenskem času namenili večjo pozornost lokalnim ponudnikom in jih dodatno izpostavili na vseh omrežjih Visit Saleska. Z akcijo “Čarobnost jeseni v Šaleški dolini”, ki je nastala po zgledu lanske decembrske promocije, si želimo lokalne prebivalce in druge potrošnike spodbuditi k nakupu domačih izdelkov in k obisku lokalnih ponudnikov tudi izven sezone. V Zavodu za turizem Šaleške doline smo že večkrat namenili večjo pozornost lokalnim ponudnikom, a se ta jesenski čas zdi kot nalašč za dodatni nagovor lokalnega prebivalstva naj aktivno sodeluje pri promociji drugih ponudnikov in tudi samo nakupuje lokalne izdelke.

Projekt Čarobnost podeželja Šaleške doline je sicer povezal več kot 30 partnerjev iz Šaleške doline. Razvoj takšnih programov in produktov ponuja dodano vrednost območja ne le obiskovalcem, ampak dvigne kakovost življenja lokalnega prebivalstva in poskrbi za vključenost prav vseh skupin. V okviru projekta so bili razviti štirje integralni zeleni turistični produkti, oblikovani novi promocijski katalogi in zgibanke v 7 jezikih, posnetih je bilo 27 kratkih promocijskih videov za ponudnike, izvedeno pa je bila tudi promocijsko f

otografiranje in izdelava 360-stopinskih pogledov pri ponudnikih. Vzpostavili smo mrežo tridesetih turistično-informacijskih točk.

Na Zavodu za turizem ves čas podpiramo lokalne ponudnike in vabimo občane k spoznavanju pestre ponudbe bližnjega podeželja Šaleške doline, ki ponujajo avtentična doživetja, domače pridelke in izdelke ter celo paleto okusne, zdrave in varne hrane. Za obisk ponudnika so obvezne predhodne najave. Podprimo domače ponudnike in kupujmo lokalno!

BROŠURA – ČAROBNOST JESENI V ŠALEŠKI DOLINI

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska