Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Dan šaleškega turizma – večja vrednost za vse

Zavod za turizem Šaleške doline je včeraj, 30. 11. 2022 v Vili Bianca organiziral ”Dan šaleškega turizma”. V aktualnem strateškem obdobju turizem Šaleške doline zasleduje vizijo zelene butičnosti z nižjim odtisom in večjo vrednostjo za vse. Vizija je, da bo Šaleška dolina najbolj prijazna destinacija za družine v Sloveniji.

V okviru ”Dneva šaleškega turizma” smo v sodelovanju s SAŠA Inkubatorjem številnim turističnim deležnikom predstavili učinkovite načine promocije svojih podjetij. Direktorica SAŠA Inkubatorja, Ana Anžej, jih je preko navdušujočega predavanja in konstruktivnih delavnic, vodila skozi postopke priprave dobre prodajne zgodbe.

Dogodek, ki je združil deležnike s področja turizma v Šaleški dolini in širše regije, je predstavljal priložnost za pridobitev novih znanj, izmenjavo izkušenj med turističnimi ponudniki in za medsebojno spoznavanje.

Dogodka se je udeležilo več kot 30 turističnih ponudnikov iz Šaleške doline in širše regije, med drugimi gostinci, turistične kmetije, ponudniki nočitvenih zmogljivosti, ponudniki doživetij, predstavniki turističnih društev, lokalni turistični vodniki, predstavniki destinacijskih management organizacij in drugi prijatelji turizma.

Udeležence je uvodoma nagovorila direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline, gospa Alenka Kikec, ki je poudarila, da bomo na Zavodu za turizem Šaleške doline v prihodnje organizirali še več tovrstnih srečanj. V Šaleški dolini si želimo še tesnejšega sodelovanja med turističnimi deležniki in ustvarjanja novih uspešnih zgodb. Smo edina destinacija v Sloveniji, ki v družino Slovenia Unique Experience uvršča kar tri 5-zvezdična doživetja.

Po zaključku srečanja so udeleženci okušali lokalne dobrote, ki so jih pripravili v Gorenju Gostinstvo.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska