Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Digitalna doživetja Šaleške doline

Spoznavajte Šaleško dolino kar z vašega kavča. Ste za aktivne, edinstvene, romantične ali raziskovalne počitnice? Prelistajte digitalni turistični katalog doživetij in začnite načrtovati svojo dogodivščino v Šaleški dolini.

V katalogu najdete zanimive pakete, ki smo jih za vas zbrali na enem mestu, v e-katalogu. Vabimo vas, da letos letujete doma – v Sloveniji, ki je polna skritih turističnih biserov. Eden izmed njih je vsekakor Šaleška dolina. Ste za osvežitev na Velenjski plaži ali v Termah Topolšica? Bi se prelevili v rudarje in večerjali v najgloblji jedilnici na svetu? Bi raziskovali skupaj s Piko? Zavrtite pedala, privoščite si piknik v naravi, odpravite se na pohod ali ležerno pohajkovanje, spoznavajte gradove, muzeje ali pa celo podzemlje. Vam manjka energije? Pri nas je zagotovo nikoli ne zmanjka! Vabljeni, da napolnite svoje baterije v Šaleški dolini!

Vas zanima še več? Odprite virtualna vrata v zanimive muzejske zbirke, galerije, naužijte se naravnih in kulturnih lepot, uberite svojo pot po mestnih ulicah in uživajte na dogodkih s pomočjo virtualnih ekskurzij. Z virtualno vstopnico je mogoče tudi to! Prebrskajte našo spletno stran www.visitsaleska.si. Virtualne dogodivščine smo za vas zbrali na tej povezavi.

V prihodnjih dneh za vas pripravljamo še eno digitalno doživetje za družine z otroci. Ste pripravljeni na pravi lov na zaklad s Piko? Spremljate aktualno dogajanje preko naše spletne strani www.visitsaleska.si in FB & IG strani @VisitSaleska.

Začnite sanjati že danes in odpotujte jutri!
Prijazen pozdrav,
Zavod za turizem Šaleške doline

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.