Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Dostop do Velenjske plaže v času festivala MetalDays

V Velenje prihaja MetalDays festival, ki se bo odvijal med 30. julijem in 5. avgustom 2023 na Visti – parku z razgledom ob Velenjskem jezeru. Zgodnji prihodi udeležencev festivala so se pričeli že danes, 27. julija in bodo potekali vse do sobote, 29. julija.

Zaradi pripravljalnih del v okviru festivala MetalDays bo parkirišče na Velenjski plaži od četrtka, 27. julija zaprto za zunanje obiskovalce. V času festivala bo za Velenjčane in druge obiskovalce urejena nadomestna plaža pod vrtičkarskim naseljem Kunta Kinte v bližini Viste. Parkiranje za obiskovalce nadomestne plaže bo omogočeno na parkirnem prostoru pod stavbo tehničnih pregledov Avto Velenje in na parkirišču pod objektom Galactice. Dostop do nadomestne plaže bo potekal mimo športnih igrišč in Sporty bara.

Velenjsko plažo bo mogoče obiskati še vključno do sobote, 29. julija, prav tako bodo do tega datuma lokali na Velenjski plaži normalno obratovali.

Občankam in občanom svetujemo, da za obisk plaže uporabijo brezplačen javni prevoz Lokalc, pridejo peš ali s kolesom.

Želimo si, da bi občanke in občani festival in udeležence gostoljubno sprejeli in da bi se vsi skupaj dobro počutili v našem lepem mestu.

Več informacij:

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska