Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Doživetja ŠALEŠKE DOLINE zaokrožena v nov prodajni katalog

Velenje, 31. 1. 2020 – V januarju 2020 je izšel nov prodajni katalog paketnih programov in doživetjih, ki ga je pripravil Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju s številnimi partnerji Šaleške doline, regije in širše. Katalog z atraktivno vsebino in strateško načrtovano strukturo predstavi Velenje, Šoštanj in Topolšico kot pomembno turistično destinacijo.
Katalog je namenjen prodaji turističnih paketov in posledično privabljanju turistov v našo dolino. Programi so segmentirani glede na ciljne skupine (pari, družine, skupine), še posebej zanimiva pa so edinstvena doživetja, ki so namenjena specialni javnosti. Na voljo je v slovenskem, v prihodnjih dne pa bodo tudi v angleškem, nemškem, srbskem in italijanskem jeziku. Katalog se je poistovetil z novo tržno znamko turizma Šaleške doline, ki bo uporabljena v vseh komunikacijskih kanalih na področju turizma.

Prodajni katalogi so za potrošnike brezplačni in bodo na voljo potencialnim gostom iz Slovenije in tujine preko turističnih sejmov. Poleg tega bodo katalogi distribuirani potencialnim gostom preko različnih kanalov. Katalogi predstavljajo pomembno orodje za komuniciranje s poslovnimi javnostmi, turističnimi agencijami in tour operaterjih s katerimi že sodelujemo in s katerimi se bomo srečevali na turističnih borzah, workshopih in ostalih srečanjih. Najdete jih tudi na policah Turistično informacijskega centra v Vili Bianci, Stari trg 3, Velenje.

Šaleška dolina - prodajni katalog 2020
Šaleška dolina, Velenje, Topolšica, Šoštanj

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska