Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Doživetje je lahko tudi lepo darilo

Občane in obiskovalce Šaleške doline vabimo na butična doživetja in lokalna turistična vodenja, ki jih lahko organiziramo za do 10 oseb. Pripravili smo pestro izbiro tako kratkih tematskih vodenj, kot tudi dnevnih in večdnevnih programov. V družbi vodnika se lahko podate na kulinarična doživetja z najlepšimi razgledi, vstopite v vikend z radovednostjo in si vzamete čas zase in uživate. Raje vrtite pedala, jahate konje in pohajkujete? Za vas organiziramo tudi raziskovanje dolino s kolesom v družbi licenciranega vodnika, jahanje konj in degustacije lokalnih pridelkov. Vabljeni, da v družbi svojih najbližjih preživite lepe pomladne dni. Doživetje je tudi lepo darilo za rojstni dan, saj verjamemo, da najlepše stvari v življenju niso stvari.

Šaleška dolina skriva mnogo neodkritih draguljev. Dovolite nam, da vam jih pomagamo odkriti.

Turistično informacijski center Velenje (TIC Velenje), s sedežem v Vili Bianca je ponovno odprt od ponedeljka do nedelje med 9.00 in 17.00 uro.

Ogled Vile Biance in ostala turistična doživetja do 10 oseb organiziramo v skladu z ukrepi vlade RS in NIJZ. Zaradi zagotavljanja najvišjega nivoja varnosti in standardov Green & Safe je potrebna predhodna rezervacija preko telefona 03/ 896 17 15 ali e-maila turizem@elenje.si.

Veselimo se varnega druženja z vami.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.