Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Doživetje Velenje Underground osvojilo 2. mesto v akciji Radia SI

V sredo, 13. novembra 2019 je na Gradu Slovenska Bistrica potekala podelitev priznanj Radia SI, kjer so razglasili finaliste akcije Slovenia’s Hidden Gems za leto 2019. 5-zvezdično doživetje Velenje Underground je prejelo priznanje za 2. mesto. Med dvanajstimi odličnimi finalisti si je prvo mesto prislužil turistični paket ’’Wilderness of Kočevski Rog’’, na tretje mesto pa se je uvrstila Kostanjevica na Krki.

Radio SI s to akcijo predstavlja skrite dragulje, ki ostanejo nepoznani številnim tujim turistom, ki obiščejo Slovenijo. Pakete je preizkusilo več tujcev, ki v Sloveniji živijo, delajo ali študirajo. Izbor ponudnikov je bil prepuščen uredništvu Radia Si in poslušalcem, ki so glasovali za predloge. Finalno glasovanje preko spletne strani je potekalo v mesecu oktobru.

Veseli smo, da smo del odličnega projekta Radia Si, s katerim promoviramo odlične turistične produkte in pakete, ki ponujajo najboljše kar premorejo raznolike slovenske pokrajine – vse od Prekmurja do Primorske.

Turistični produkt Velenje Underground z znakom Slovenia Unique Experiences, ki ga pripravlja Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Muzejem premogovništva Slovenije in Gorenjem Gostinstvom, je edinstveno kulinarično podzemno doživetje, ki uresničuje obljube zelene butične Slovenije za 5-zvezdična doživetja. Brez doživetja Velenje underground, tuji turisti ne bi smeli zapustiti naše dežele.

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska