Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Doživite velikonočne praznike v Šaleški dolini. Po svoje!

Velika noč je poleg božiča največji krščanskih praznik, ki ga praznujemo prvo nedeljo po prvi spomladanski polni luni. Spoznajte šege in običaje velikonočnega časa v Sloveniji ter okusite tradicionalne velikonočne jedi.

Sicer bi vas tudi letos povabili, da obiščete katerega od zanimivih dogodkov v Šaleški dolini, razstav pirhov, oglede razstav ročnih del ali se na velikonočni ponedeljek udeležili katerega od velikonočnih pohodov v Sloveniji. Letošnje velikonočne praznike bomo preživeli drugače.

 Zbiramo fotografije in videe letošnjih velikonočnih doživetij

Vabimo vas, da z nami delite fotografije in videe letošnjega velikonočnega praznovanja preko Facebooka z oznako #VisitSaleska #TasteSaleska, z objavo na naši Facebook strani @VisitSaleska ali nam jih pošljete preko e-maila na turizem@velenje.si. Fotografije bomo objavili v spletni galeriji, zato pripišite podatke o avtorju, kraju in času nastanka posnetka. Veseli bomo tudi zgodbe, ki je povezana z nastalim foto/video materialom.

Virtualna Velikonočna razstava na dvorcu Gutenbuchel

Velikonočna razstava na dvorcu Gutenbuchel bo letos potekala na drugačen način. Do velike noči vas bomo razvajali preko virtualnih pogledov in spominov prejšnjih razstav ter vam v danih razmerah pričarali vsaj malo velikonočnega vzdušja iz dvorca. Morda vam bomo pripravili tudi kakšno odlično idejo kako okrasiti vaš dom v času praznikov. Spremljajte nas na tej povezavi.

Velikonočna pojedina

Za pravo velikonočno pojedino z vami delimo:
Tradicionalni slovenski recept za orehovo potico
Recept šunke v testu

Preberite si več o doživetju velike noči tukaj.
Vabimo vas, da spremljate aktualno dogajanje na naši spletni strani in FB ter IG strani @VisitSaleska.

#stayhome but #traveltomorow

Želimo vam lepe velikonočne praznike!

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.