Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Državno prvenstvo v košarki 3×3 in Vista Food Corner

Državno prvenstvo v košarki 3×3 se seli v Velenje. V soboto, 15. julija 2023 se bo med 11. in 21. uro na Visti – parku z razgledom odvil finale Državnega prvenstva v košarki 3×3. Športno dogajanje bomo pospremili s tržnico poletnih dobrot, imenovano Vista Food Corner.

KOŠARKA 3×3

Košarka 3×3 velja za enega izmed bolj popularnih športov, v zadnjih letih pa doživlja še posebno hiter razvoj. Slovenija ima v tej športni panogi dolgoletno tradicijo, saj smo z izvedbo državnega prvenstva začeli že leta 2004. Tako veljamo za pionirje organiziranega tekmovanja 3×3, saj je naše državno prvenstvo uradno najstarejše na svetu. Letos se pripravljamo na izvedbo jubilejne 20. sezone tega tekmovanja. Tudi letos se bodo HUD BASKET turnirji odvijali na treh ravneh (Lokalc, Regionalc in Državc).

VISTA FOOD CORNER

Tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot bo razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje. Na voljo bo Food truck’s ulica z raznolikimi jedmi z vseh koncev Slovenije. Za vas bodo pripravljali hitre jedi različni gostinci s food trucki, prikolicami, navdušila pa bo tudi ponudba na stojnicah.

Z nami bodo: Pišek bar, Langoš Vinarium, Šent Burger Kapljica, Food Point Gabrielo – Waffles, pancakes & more. Da ne boste žejni, bodo za vas pijačo točili sodelavci Vista bara.

Prijazno vas vabimo, da dogodek osvojite peš, si delite prevoz ali pa pridete tudi z javnim prevozom Lokal’cem, ki je zastonj! Lahko si izposodite tudi brezplačna kolesa (BICY) ali pa se pripeljete s svojim.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska