Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani pridobila UNWTO.TedQual certifikat Svetovne turistične organizacije

V preteklem tednu je Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani (EF UL) ponovno pridobila UNWTO.TedQual certifikat Svetovne turistične organizacije (UNWTO — United Nations World Tourism Organisation). S tem so spet prepoznani kot šola najvišje kakovosti na področju izvajanja turističnih programov.

Evalvator, g. Antonio Carles, član UNWTO.TedQual svetovalnega odbora se je v mesecu novembru 2022 na spletnem akreditacijskem obisku srečal s 70 deležniki fakultete, med je bil prisoten tudi Zavod za turizem Šaleške doline. Evalvator je ocenil, da dosegajo najvišje standarde kakovosti na več področjih, med njimi tudi glede skladnosti kurikuluma, pomoči študentom v času študija, pedagoškega kadra, pedagoške in raziskovalne odličnosti ter povezav s turističnim sektorjem. Mednarodni certifikat UNWTO.TedQual so prejeli za obdobje štirih let in skupno dosegli kar 95,1 odstotkov možnih točk.

Zahvaljujejo se Zavodu za turizem Šaleške doline, da smo svojim prispevkom in deljenjem izkušenj pripomogli k podaljšanju UNWTO.TedQual certifikata za njihove turistične programe.

Želijo si uspešnega sodelovanja tudi v prihodnje in nas bodo o aktivnostih, ki jih izvajajo na področju turizma še obveščali.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska