Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

21. 05. 2023

1. Veleye e_bike tour

Vabljeni na 1. Ebike Tour VELEYE in doživetje v naravi na popolnoma drugačen način. Nekaj novega kar bo navdušilo vaše oči s prelepimi razgledi in vam napolnilo baterije tako z naravo kot tudi s telesno aktivnostjo. Ekipa Xsports in Ebike prijatelji je pripravila pot, ki vam bo omogočila, da uživate v razgledih na zeleno okolico Velenja in raziskujete skrite kotičke. Skupaj bomo prekolesarili turo v okolici Velenja in se fajn meli. Zabava, dobra družba in kaj za po zob od Velenja proti Graški gori in Slemenu, Smrekovcu, Mozirski koči in nazaj.
Pot je primerna za kolesarje vajene brezpotij in novih doživetij. Vsi udeleženci bodo deležni profesionalne podpore naše ekipe ter bo vodenje potekalo po vnaprej določeni trasi. Ja tudi spremljevalno 4Quad ekipo bomo imeli, ki nas bo pričakala na kontrolnih točkah!
Prijavite se na e_kolesarsko dogodivščino in se pridružite nam na nepozabnem doživetju, kjer boste lahko uživali v naravi ter zdravem življenjskem slogu.
Prijavi se in postani del 1. Ebike tour ekipe tukaj: https://forms.gle/GF8GgMs8GKYu4WvL9
Število prijav je omejeno na 20 posameznikov!
Cena na osebo je 25 EUR in zajema:
  • Paket za energijo ISOSTAR
  • Kavice, Čaji na izbranih lokacijah
  • Sadni zavitek in pijača po izbiri
  • Enolončnica
Pomembno: Ker je dolžina trase nekoliko daljša je sestavni del obvezne opreme tudi polnilec za vaše kolo. Slednjega prosim označite z vašim
“It is still you, only way faster!”

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska