Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

07. 03. 202418:00

Ali obleka naredi človeka? – Lea Pisani

Ženska – Moč in nežnost v enem.

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 7. marca, ob 18. uri v Vili Bianca pridružite na dogodku »Ali obleka naredi človeka?« z Leo Pisani.
ŽENSKA
Gre za poseben dogodek, kjer bomo skupaj praznovale moč ženskosti in se posvetile pomenu naše individualne podobe. Vsaka izmed nas nosi svojo edinstveno zgodbo in dan pred 8. marcem želimo obeležiti ne le naš prispevek k družbi, temveč tudi moč, ki jo nosimo v sebi. Naj bo naše življenje oder, kjer lahko načrtno uporabljamo barve, kroje in dodatke.
Vsebina:
MOČ PODOBE IN KOMUNIKACIJA Z OBLAČILI IN DODATKI
Tema, ki predstavi vso širino kulture oblačenja. Kako lahko vplivamo na ljudi z barvo oblačil, dodatki, s krojem in z osebno urejenostjo. Podoba ima izjemno moč – odkrijmo jo in uporabimo sebi v prid.
RESNICE O OBLEKI DANES, KI JIH MORAMO POZNATI
Koliko potrošiti, kako nakupovati, obleka in ekologija.
SIMBOLIKA BARV, VAŠA NARAVNA OBARVANOST IN VAŠE BARVE
Simbolika barv v zgodovini in danes. Kakšna barva oblačila je najustreznejša za določeno priložnost. Katere barve pristajajo vsem. Kako določamo barvni tip po CMB London.
Vstopnina: 10 EUR (Vstopnice lahko kupite v Vili Bianca)
(predavanje, kozarec penine, praline in presenečenje)
VSA MESTA NA DOGODKU SO ŽE ZASEDENA.
Spoznajmo Leo Pisani
Strokovnjakinja za celovito podobo osebnosti (Image Consultant) je šestindvajset let. Oblikovala je sistem ravni oblačenja, to je merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti. Reference tujih strokovnjakov na tem področju potrjujejo, da je Lea Pisani s tem delom inovatorka ne samo v slovenskem, ampak tudi v evropskem prostoru. Svetuje in izobražuje v različnih izobraževalnih ustanovah in podjetjih ter oblikuje uniforme in službena oblačila. Z izobraževanji v podjetjih dokazuje, da sta osebno zadovoljstvo in samozavest, h katerima pripomore celovita podoba posameznika, temelj za dvig kulture in učinkovitosti vsakega podjetja. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi, naravnimi danostmi in načinom življenja. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil. V Londonu pridobila naziv CMB Image Consultant.
Po predstavitvi bo Lea Pisani na voljo za dodatne nasvete in za druženje z nami.

Lokacija: Vila Bianca
Organizator: Zavod za turizem Šaleške doline

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska