Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

11. 05. 2022

Avdicija za vlogo Pikine pomočnice

 Festival Velenje, glavni organizator Pikinega festivala, bo v sredo, 11. maja 2022ob 17. uri v Domu kulture Velenje pripravil avdicijo za vlogo Pikine pomočnice. Izbrana kandidatka bo na letošnjem festivalu, ki bo potekal med 10. in 15. septembrom, nastopila v vlogi Pike pomočnice, naslednje leto pa bo morda prevzela vlogo uradne Pike.

K prijavi vabimo vsa dekleta, ki jih zanimajo oder, gledališče, nastopanje in bi jim bila vloga Pike pisana na kožo ter bi otrokom znale posredovati vse tisto, kar lik navihane Pike predstavlja. Starostna omejitev je od 14 do 20 let. Po izboru bodo kandidatke opravile kratek uvajalni program, kjer se bodo srečale z različnimi mentorji in pridobile znanja s področja odrskih umetnosti, moderiranja prireditev, javnega nastopanja, igre, improvizacije in retorike.

Pisne prijave s fotografijo pošljite do 26. aprila 2022 na naslov: Festival Velenje, Pikin festival (za avdicijo), Titov trg 4, 3320 Velenje oziroma po elektronski pošti na naslov: pika@velenje.si.

Več o razpisnih pogojih in prijavnico najdete v priponki! Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na pika@velenje.si.

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska