Rezervacija

Rezerviraj počitnice

08. 03. 202116:00 - 17:00

Brezplačen voden ogled Vile Biance ob Mednarodnem dnevu žena

Zavod za turizem Šaleške doline se ob Mednarodnem dnevu žena, ki ga praznujemo 8. marca, pridružuje akciji Razvajaj se v mestu. Skupaj z Mestno občino Velenje in številnimi ponudniki bodo za vse dame na voljo raznolike dejavnosti in ugodnosti.

Od 5. do 10. marca vsem ženskam ponujamo najem gorskega kolesa za 2 uri + 1 uro gratis. Na voljo so tudi otroška kolesa, otroški sedeži in otroške prikolice. V istem obdobju ponujamo tudi 20% popust na kolekcijo ženskih majic Ni živle’ja brez Vele’ja, Titovo Velenje in Lepo bilo je v naši domovini biti mlad. Vabljeni v Turistično informacijski center v Vilo Bianco, kjer ponujamo tudi številne druge zanimive spominke in lokalne izdelke.

Za vse dame smo pripravili tudi brezplačen voden ogled Vile Biance, ki bo v ponedeljek, 8. marca ob 16. uri in brezplačen voden ogled Sončnega parka, ki so ga uredile žene rudarjev v 60. letih, ki bo v ponedeljek, 8. marca ob 17. uri.

Zaradi zagotavljanja varnosti vse zainteresirane vljudno prosimo, da se na dogodke predhodno najavijo po e-pošti na turizem@velenje.si ali na telefonsko številko 03 896 17 15. Ogledi so pripravljeni v skladu z ukrepi in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Udeležence prosimo, da jih dosledno upoštevajo.

Na dan žena je v navadi, da se spomnimo na vse ženske, ki so nam ljube in jim v znak ljubezni, spoštovanja podarimo kakšen cvet, seveda pa lahko tudi lokalni spominek ali doživetje.

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.