Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

14. 02. 202411:00 - 18:00

Cankarjeva ulica okusov

Na valentinovo se bomo ponovno družili v osrčju Velenja, na Cankarjevi ulici, kjer bomo med 11. in 18. uro pripravili kulinarični dogodek Cankarjeva ulica okusov. Dogodek bo potekal pred velikim valentinovim koncertom Nine Pušlar.

Z nami bodo: Espresso momento, Hotel Paka, Lucifer, Tortica, Hotel Razgoršek in DownTown.
Po mestnem jedru bo zadišalo po raznoliki hrani, ki si jo lahko privoščite med 11. in 18. uro.
Pridružite se nam s svojimi prijatelji, sodelavci, družino in ljubljenimi osebami ter skupaj ustvarimo nepozaben dan poln smeha, dobre hrane in prijetnega vzdušja.
Prizadevamo si za čim manj ogljičnega odtisa. Dogodek je organiziran v okviru projekta Zeleni list Evrope 2024 (Green Leaf 2024) in je zastavljen s spoštovanjem do okolja, brez plastike, brez oz. z minimalno količino odpadkov in lokalno ponudbo. Obiskovalce vabimo, da dogodek osvojijo peš, se pripeljejo s kolesom ali uporabijo brezplačni mestni prevoz z Lokalcem.
Že vnaprej se vam zahvaljujemo za podporo trajnostnim prizadevanjem in vas naprošamo, da tudi sicer ravnate čim bolj prijazno okolju.Ostanite na tekočem, spremljajte našo spletno stran www.visitsaleska.si, prijavite se na naše e-novičke ali nam sledite na Facebooku in Instagramu.Vabljeni gurmanski in trajnostno naravnani navdušenci.

PONUDNIKI


Lokacija: Cankarjeva ulica
Organizator: Zavod za turizem Šaleške doline

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska