Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

20. 07. 2024

DJ UMEK na Visti – parku z razgledom

OVERLAKE 2024 w. UMEK
Saturday, Sobota / 20.07.2024
VISTA / VELENJSKO JEZERO / SLOVENIA
Se že pripravljate na nepozabno noč ob zvokih, ki bodo pretresli Velenje? Vabljeni na elektronski spektakel brez primere, ki bo v soboto, 20. julija 2024, zavzel prizorišče pod zvezdami – na Velikem odru na prostem VISTA v Velenju, Slovenija.

Pripravite se na nepozabno izkušnjo z glasbenim virtuozom UMEK-om,ki že več kot tri  desetletja navdušuje množice ! Po 20 letih se vrača v Velenje, da bi nas popeljal na glasbeno potovanje, ki bo preseglo vsa pričakovanja.

Z dogodkom OVERLAKE 2024 boste doživeli vrhunsko produkcijo zvoka in svetlobnih efektov, ki bodo ustvarili edinstveno vzdušje pod zvezdnatim nebom. Bodite pripravljeni na nepozabno noč, ki bo v vaš spomin vtisnila nepozabne trenutke in vam dala navdih za prihodnje glasbene podvige.

Pridružite se nam na dogodku ALL ABOUT MUSIC v Velenju, kjer se bomo prepustili strastem elektronske glasbe in ustvarili nepozabne spomine, ki bodo odmevali še dolgo po koncu večera. Ne zamudite tega edinstvenega glasbenega doživetja, ki bo za vedno zaznamovalo poletje 2024!

VSTOPNICE

*****************

About DJ UMEK

Uroš Umek, bolj znan kot DJ Umek ali preprosto UMEK, je vodilna figura slovenske plesne glasbene scene. Rojen 16. maja 1976, je dejaven v glasbeni industriji že od leta 1993, pridobivajoč priznanje za svoj prispevek k techno glasbi. Umek ni le izkušen DJ, ampak tudi ploden producent in lastnik več techno založb.

V poznih 90. letih je Umek so-ustanovil Consumer Recreation in Recycled Loops, postavljajoč temelje za svoj prihodnji uspeh v industriji. Skozi leta je zagnal različne podzaložbe in ustanovil priznano techno založbo 1605 leta 2007.

Umekov talent je bil nagrajen z mnogimi nagradami, med njimi najboljšim techno umetnikom na Beatport Music Awards leta 2010 in najboljšim techno DJ-jem na EMPO Awards leta 2013. Njegova vsestranskost je očitna v izdajah na založbah, kot sta Spinnin’ Records in Ultra Records, kar kaže na njegovo sposobnost prilagajanja različnim slogom znotraj žanra elektronske glasbe.

Skozi svojo kariero je Umek doživel stilistične spremembe, sprva pridobil slavo zaradi svojih hitrih mešalnih veščin in dvigajočih DJ setov, preden je leta 2015 prešel na temnejše techno zvoke. Kljub temu je vedno ohranil svoj položaj enega najboljših techno DJ-jev na svetu, redno se uvrščal na lestvico DJ Mag Top 100 DJ’s.
Vpliv Umeka sega preko nastopanja in produciranja glasbe. Leta 2011 je začel svojo radijsko oddajo “Behind The Iron Curtain with Umek”, v kateri predstavlja nove talente in glasbene izbire.

Poleg tega je leta 2016 so-ustanovil glasbeno startup podjetje Viberate, ki glasbenike razvršča glede na njihovo priljubljenost.
Leta 2018 je Umek praznoval impresiven mejnik – 25 let ustvarjanja glasbe, označen s razprodanim dogodkom v Ljubljani, kjer je prejel čestitke izjemnih osebnosti, kot sta Carl Cox in predsednik Slovenije, Borut Pahor. Umekov trajni vpliv na elektronsko glasbeno sceno še naprej odmeva, kar ga postavlja v spoštovan položaj tako doma kot tudi mednarodno.

Poleg UMEKA bodo na dogodku nastopili tudi drugi izjemni izvajalci, katerih imena bodo kmalu objavljena.

*****************************

ALL ABOUT MUSIC natečaj

Si mladi DJ ali producent, ki si želi deliti svojo strast do glasbe z občinstvom? Potem je ta priložnost prav za tebe! Vabimo te, da se prijaviš na natečaj ALL ABOUT MUSIC, kjer boš imel/a priložnost pokazati svoj talent in znanje.

Prijavi se in pokaži svoje najboljše delo do 13. junija! Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 4 kandidate, ki bodo imeli priložnost nastopiti že na prvem Overlake-u, ki bo 15. junija z Paolo-m Barbato -m v kampu Velenje/Velenjsko jezero. Najboljši med njimi pa bo imel čast nastopiti na velikem odru VISTA ob boku legende elektronske glasbe – UMEKA!
Ocenjevanje bo potekalo tako, da boste svoje vsaj 30 minut dolge sete poslali na overloadradiolive@gmail.com, in bodo vaši seti tudi deljeni na dogodku. Prvi štirje seti z največ všečki na dogodku bodo uvrščeni v finale. V finalu pa bodo nastopili z enournim setom in ocenjevala jih bo tudi glasbena žirija, ki bo določila zmagovalca, ki bo vrtel z Umekom na velikem odru Viste.

Ne zamudi te priložnosti, da svojo glasbo deliš z občinstvom in se preizkusiš z največjimi imeni elektronske scene. Prijavi se zdaj in pusti svoj pečat na dogodku ALL ABOUT MUSIC!

*************

Podrobnosti:
Začetek: 20.00
Konec: 04:00
Starostna omejitev 18+

Predprodaja / Eventim od 15.05.2024
Vstopnina: 17 EUR / Predprodaja / SKLOP 1 / 300 vstopnic
Vstopnina: 22 EUR / Predprodaja / SKLOP 2 / do 31.06.24
Vstopnina: 27 EUR / Predprodaja / SKLOP 2 / do 20.07.24
Vstopnina: 32 EUR / Na dan dogodka
Vstopnina: 45 EUR / V.I.P
Predprodaja Vstopnic: Eventim.si
Rezervacije miz in V.I.P (Žiga)
Info E-pošta: overloadradiolive@gmail.com
Dress Code: Summer Style


Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska