Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

25. 08. 202318:00 - 00:00

Dolga miza v Starem Velenju

DOLGA MIZA – zgodba, na vilice navita

Petek, 25. 8. 2023 s pričetkom ob 18. uri

Na enega zadnjih avgustovskih večerov se bo tudi letos v prijetnem ambientu prenovljenega Starega trga v Starem Velenju odvila čudovita zgodba, navita na vilice. Zavod za turizem Šaleške doline in Šili testenine ponovno prirejamo dogodek z najdaljšo mizo v Šaleški dolini, ki bo v petek, 25. avgusta 2023, s pričetkom ob 18. uri.

Na kulinaričnem večeru s pridihom Italije in Mediterana vas bomo za dolgo mizo pogostili z domačimi Šili testeninami. Lokalni kuharski mojstri za vas pripravljajo 5-hodni meni (tudi mesni in vegetarijanski), ki ga bodo pospremila vrhunska vina. Poskrbljeno bo za sproščeno vzdušje, glasbeno spremljavo in dobro voljo.

Vabljeni vsi ljubitelji dobrih domačih okusov z nekaj italijanskega pridiha ter vsi, ki se v toplih poletnih večerih radi razvajate ob dobri kulinariki, kozarcu vina, prijetni glasbi in dobri družbi.

Cena menija: 85 €.
Ponujamo tudi možnost izbire vegetarijanskega menija, zato vas prosimo, da ob rezervaciji kart to sporočite.

Rezervacija in prodaja kart:
Preko telefona: 031 296 021 ali maila info@silipasta.com.

DOLGA MIZA JE RAZPRODANA.

Za vsa morebitna vprašanja smo na voljo na telefonskih številkah 041 679 879 in 031 296 021.

Prijazno vabljeni, da se z nami odpeljete v posebno kulinarično zgodbo, navito na vilice. Prepustite se navdihu kuhinje, domišljiji sommelierja in zvoku poletnega večera.

Dogodek je organiziran s spoštovanjem do okolja, zastavljen trajnostno, brez plastike, brez oz. z minimalno količino odpadkov.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska. Več informacij vam bomo podali tudi sodelavci Zavoda za turizem preko e-pošte turizem@velenje.si ali telefona 03/896 17 15. Dogodek pripravljamo ob podpori Mestne občine Velenje in Mladinskega centra Velenje.

Več


Lokacija: Staro Velenje
Organizator: Zavod za turizem Šaleške doline in Šili testenine

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska