Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

30. 08. 202419:30

Elektro koncert: DJ RELIEVE, Neuromancer, OIEE (H), Tonske, TERRANIGMA

Mladi DJ RELIEVE je mojster housea, hardgroovea in drum and bassa. Z ušesom za ritem in strastjo do plesišč pretresa sceno s elektrificiranimi seti, ki ohranjajo energijo visoko in množico v vznemirjenju.

Neuromancer je synthwave duo iz Kranja, ustvarjen leta 2018. Navdihnjen z vzponom sintetizirane glasbe tega desetletja in filmov iz osemdesetih let je Neuromancer mešanica starega in novega, ki združuje močne rife z mogočnimi melodijami, vse skupaj pa je združeno v en velik retro-futurističen paket. Pri izvajanju v živo je glasba poudarjena s sinhroniziranim svetlobnim šovom in vzdušjem, ki želi občinstvu zagotoviti popolno poglobljeno izkušnjo.

OIEE predstavljajo instrumentalni zvoki s tropskimi in manj tropskimi elementi housa, breaka, techna, nudiska in trancea ter sodobnim soulu podobnim vokalom dajejo plesnim melodijam in privlačnim melodijam zelo individualen in brezkompromisen zvok. 

Protagonist založbe in kolektiva Cogo, producent in poučevalec Antonio Križnič, umetniško Tonske, velja za enega najvidnejših tehno producentov v regiji, ki bistveno prispeva k organizirani in inovativni promociji elektronske glasbe.

TERRANIGMA je na domači elektronski glasbeni sceni prisoten že več kot desetletje. Njegove glasbene produkcije in DJ seti so se z leti razvijali. Od dub techna, (UK) basa do hibridne mešanice med elektro, acid in tehno. S svojim nastopom v živo je nastopil na številnih lokalnih in regijskih festivalih in odrih. 


Lokacija: Mladinski kulturni klub eMCe plac
Organizator: Mladinski center Velenje

Ostali dogodki

Prikaži vse dogodke

#VisitSaleska